Medicijnen in huis halen?

  • #1

    Beste lezer,

    Ik zou graag willen weten of een overdosis van 18 x 25 mg Promethazine + 16 x 2 mg Risperdal eventueel aan te vullen met paracetamol, voldoende is om mijn doodswens te vervullen. Heeft iemand enig idee? Alvast bedankt.

    Bonbon

    Reageer
    #2

    Ik zou u willen verwijzen naar de huisarts met deze vraag. Suicide kan een oplossing zijn omdat u geen andere uitweg meer ziet. Maar het lijkt mij dus veel verstandiger met een gekwalificeerde deskundige te spreken, dan dit verzoek zomaar op een forum te plaatsen.
    Waarom wilt u zelfmoord plegen als ik vragen mag?

    Reageer
    #3

    Bedankt voor uw reactie Roderick.
    Misschien is het inderdaad geen alledaags verzoek om op een forum te plaatsen, maar een deskundige zal mij hier geen antwoord op geven.
    Reeds 'loop' ik bij deskundigen voor een behandeling van het psychisch leed/ ziekte. Dit helpt/ verlicht mijn toestand allerminst. Ik overweeg een zeer geslaagde poging, vanwege mijn lijden. Het lijden houdt nooit op en heeft mij al verregaand verteerd.

    Reageer
    #4

    Wat is uw lijden, al is dit een erg persoonlijke vraag? Kunt u omschrijven wat u specifiek uit de weg wilt gaan?

    Reageer
Reageer op: Medicijnen in huis halen?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief