overdosis propranolol hci 80mg

  • #1

    heb net 10 pillen van propranolol hci 80mg ingenomen!
    is dit een overdosis?
    ik weet niet meer goed wat ik doe wil er nog meer nemen!

    Reageer
    #2

    wat moet ik nou doen!!!

    Reageer
    #3

    Bel je huisarts of 112 of ga naar de spoedeisende hulp in je woonplaats.

    Een overdosering Propanolol kan de hartslag vertragen of een ongelijkmatige hartslag veroorzaken. Daarnaast kun je last hebben van duizeligheid, zwakte of flauwvallen.

    Tenslotte is het onverstandig in noodgevallen gebruik te maken van een forum.

    Neem bij medische noodgevallen contact op met professionele hulp.

    Reageer
    #4

    De meest door een overdosis bètablokkers veroorzaakte bijwerkingen zijn: symptomatische bradycardie, hypotensie, bronchospasme en acute hartinsufficiëntie.

    Reageer
    #5

    Hai Merel ik wil hier even op reageren hoor !! Het is niet bedoelt als aanval op jou, maar je gebruikt alleen maar medische termen en de gemiddelde mens weet hier niets van! Wel heel lief van je dat je schrijft wat je kunt krijgen, maar wellicht handig om het ook in spreektaal te vertalen. Niet voor mij, ik ben thuis in de medische terminologie, maar voor Slipper zeker belangrijk, want dat mag hij/zij nooit meer doen !!

    Ik hoop dat Slipper inmiddels hulp heeft gezocht en dat het goed gaat.

    Groet Puck

    Reageer
    #6

    Okay, ik begrijp wat je bedoelt. Laat ik het zo zeggen, dat zowel je hart als je longen het slecht gaan doen, en dat kan dus erg gevaarlijk zijn. De longen nemen het nodige zuurstof op uit de lucht dat wordt afgegeven aan het bloed, en het hart pompt dat dan weer rond naar de spieren en de hersenen. Als dat niet meer goed werkt, werkt je lichaam dus niet meer goed.

    Reageer
    #7

    Hallo Merel lief dat je hebt gereageerd !! En nu Slipper hoe gaat het met je??? Wil je ons dat laten weten ????? Hoop dat het goed met je gaat en...........NOOIT MEER DOEN HOOR !!

    Groet PUCK

    Reageer
    #8

    Ik voel met je mee maar doe het niet. Je overleeft het ws niet als je geen hulp inschakelt, en dan nog. Ik ken je niet, maar wil je niet kwijt!!

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Nu praten over zelfmoord:

    [img size=171]http://www.dokter.nl/media/kunena/attachments/legacy/images/logo.png[/img]

    Bel nu: 0900 - 113 0 113
    https://www.113online.nl/

    Reageer
    #10

    een vraag,

    Is een dosis Metoprolol 325mg gevaarlijk als je dit in eenkeer inneemt?

    Bedankt.

    Reageer
    #11

    Ja, dat kan wel voor problemen zorgen.

    Reageer
    #12

    Veel propanalol geeft wel rust in je lichaam. Door de extreme stress en mishandeling heb ik dat. Ik bedoel met veel 8 x 80mg = 640 mg in 24 uur. Ik slik normaal 2x 160mg in 24 uur =320 mg per 24 uur maar dit is meestal niet genoeg. Mijn lichaam voelt zo heerlijk rustig aan. Heeft niets te maken met zelfmoord. Maar rust vinden in mijn lichaam.

    Loop ik gevaar?

    Reageer
    #13

    Dat is veel te veel. Dat is een risico voor je hart.

    Reageer
    #14

    Wat kan er dan met mijn hart gebeuren? Ben de laatste tijd wel heel erg moe en zou zo de hele dag kunnen slapen. Ik slik ook nog minimaal 6 milligram Lorazepam erbij. Tot een max van 15 mg per dag. Ook slik ik nog Temazepam 10 mg en 225 Venlafaxine, 150 mg Seroquel, 400 mg Lithium Duspatal magnesium oxide 1 per week 100.000 eenheden Vitamine D en 2000 vitamine C.ijn Trigicysene is hoog. Maar  wat betekend dit voor mij hart. Ik drink niet en gebruik geen drugs. Houd mijn lichaam dit wel?

    Alvast bedankt

    Reageer
    #15

    je bloeddruk kan veel te laag worden.

    Reageer
Reageer op: overdosis propranolol hci 80mg


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief