Slaapmedicatie

  • #1

    Hallo mensen,

    De afgelopen jaren heb ik in verband met insomnia allerlei verschillende soorten medicijnen geslikt. Niets bleek te werken, tot een week geleden.

    De specialist stelde voor om Nozinan uit te proberen. Het effect is werkelijk onbegrijpelijk. Waar ik bij een hoge dosering (30mg) Dormicum gewoon de hele nacht wakker lag, viel ik hiervan binnen no-time in slaap, en dan ook nog eens 11-12 uur per nacht(!) Het contrast met voorheen is zó groot, dat ik mij begin af te vragen HOE het kan dat dit medicijn mij zo in slaap helpt. Lig ik in coma ofzo? Hoe schadelijk is dit in feite (bij het gebruik van een halve tablet (12,5 mg) per dag)? Kan ik het medicijn blijven gebruiken?

    Alvast bedankt,

    Groetjes, Dave

    Reageer
    #2

    Het is in ieder geval minder schadelijk dan iedere dag 30 mg Midazolam (dormicum)

    Alle pillen zijn slecht, maar niet slapen net zo.  Nozinan kun je best langere tijd gebruiken. Het heeft sowieso een voordeel t.o.v. benzodiazepines:  het is niet verslavend.

    Nozinan is oorspronkelijk is oud anti-pschychoticum, maar wordt daar al lang niet meer voor gebruikt. De laatste jaren eigenlijk alleen als pijnstiller.  maar het heeft zoals je nu ontdekt hebt nog verrassende bijwerkingen. Het wordt nog wel eens gecombineerd bij mensen die een slaapstoornis hebben met bijvoorbeeld midazolam. 12,5 mg nozinan en 7,5 mg dormicum. En dan ga je dus echt onderzeil..

    Reageer
Reageer op: Slaapmedicatie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief