Internist (DientamoebaFragilis)

  • #1

    Hallo,al 8 maanden kamp ik met lichamelijke zowel geestelijke klachten.

    Uiteindelijk is er na 7 maanden de darmparasiet ''dientamoeba fragilis'' gevonden en hiervoor een 10-daags clioquinol kuur gekregen...nou de klachten zijn er nog en de internist wilt GEEN dikke darm onderzoek doen(waar ik de meeste pijn heb+ obstipatie + gewoon voel dat het daar gewoon niet goed zit.

    Verder zegt de internist doodleuk dat ''dientamoeba fragilis'' NIET pathogeen is en maar een beetje zorgt voor een beetje buikpijn en zegt erbovenop dat zo'n 10 daagse kuur voor 100% geholpen moet zijn...met pijn en moeite kan ik toch weer ontlasting inleveren om te kijken of het weg is..en verder moet ik het maar uitzoeken...daar komt het op neer.

    Hoe serieus moet ik deze internist nemen? en wat kan ik nu het beste doen?

    Alvast bedankt voor het lezen,

    Reageer
    #2

    Maar eens even het ontlastingsonderzoek afwachten. De DF is helaas een zeer hardnekkige bacterie die niet altijd weg is met een 10 daagse clioquinol kuur.

    Reageer
    #3

    Hoelang duurt zo'n uitslag ongeveer? want vorige keer heb ik weken moeten wachten voordat ik eindelijk werd gebeld door de internist.

    Reageer
    #4

    Dat is moeilijk te zeggen. Dat kan van Lab tot Lab verschillen. Ligt vaak aan de drukte. En dan natuurlijk nog de internist.

    Reageer
    #5
    • Ben je verder gekomen? Ik heb namelijk exact hetzelfde. Clioquinol heeft niet geholpen.
    Reageer
Reageer op: Internist (DientamoebaFragilis)


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief