Weet iemand wat ik heb?

  • #1

    Beste mensen, ik ben een 17 bijna 18 jarig meisje die nogal grote problemen heeft en niemand weet wat het kan zijn. Hierbij leg ik uit wat ik heb:

    Ik ben dus 2 maanden naar Italië op vakantie geweest, waar het uiteindelijk geen vakantie meer geworden is.
    Ik rende van de ene ziekenhuis naar de andere ziekenhuis. Ik spuug namelijk bloed en we weten nog niet waar dat vandaan komt. Bij bloed bedoel ik niet een klein beetje bloed maar echt een glas vol en dan wel 3x per dag. Het komt met een soort hoest/overgeef gevoel naar boven.

    Daarnaast heb ik een Gastroscopie laten doen in Italië, waaruit bleek dat ik Hiatus Hernia in mijn maag heb, dat mijn slokdarm niet dichtgaat, dat ik Gastritis heb, dat ik Antritis heb en ze hebben iets gevonden bij mijn maag wat niet daar hoort te zijn.
    Daar werd mij geadviseerd dat mensen die een slokdarm hebben die niet dichtgaan, de slokdarm te laten opereren met de maag.

    Tevens ben ik ook in Italië naar een Cardioloog geweest, waar ik 1,5 uur heb gelegen en hij heeft ontdekt dat ik twee hartkleppen heb die het niet goed doen, aangezien ze niet goed dichtgaan. Hierbij werd mij geadviseerd, dat ik iedere 6 maanden naar een Cardioloog moet gaan, omdat het met de tijd erger kan worden.

    Op 12 Augustus ben ik naar de spoedeisendehulp geweest, ik heb daar ongeveer 6 uur lang gelegen met infuus en al, wegens dat ik pijn op mijn linkerborst voelde en mijn linkerarm verlamd werdt, ik had geen kracht en ik had moeite met ademhalen.
    Op dit moment spelen al deze klachten nog bij mij en dat vind ik erg vervelend, want ik kan bijna niks meer doen.
    Ik voel me heel benauwd en erg zwak. Mijn linkerarm voelt steeds zwakker en de pijn op de borst wordt steeds erger. Ik spuug 3x per dag veel bloed, maar ik en de doktoren weten nog niet waar dat vandaan komt.

    Twee maanden lang heb ik een hoop onderzoeken laten doen in Italië, een hoop doktoren gezien, een hoop bewijsstukken een map vol meegenomen en nu dat ik terug in Nederland ben, inplaats van dat ze mij gelijk laten onderzoeken, word ik alleen maar geïnterviewd en word ik gezien als een nieuw patiënt, terwijl mijn huisarts al 10 maanden lang bekend was van mijn situatie en symptomen, met andere woorden, ik ben ziek naar Italië gegaan en het is veel erger geworden.

    In Italië werd mij gezegt om een Bronchoscopie te laten doen onder narcose, maar aangezien ik terug moest naar Nederland kon ik het niet daar laten doen, dus hebben ze mij gezegt dat ik het met spoed in Nederland moet laten doen en dat heb ik zwart op wit staan en toch haasten ze hier niet. Ik ben al maanden lang, langs geweest bij de huisarts met mijn symptomen en hij was ook op de hoogte dat ik een hoge bloeddruk heb en de enige wat hij deed is door zijn assistenten mijn bloeddruk laten opmeten en verder niets. Het enige wat mijn huisarts zei is: een hoge bloeddruk is niet zo erg, terwijl er mij in Italië verteld is, dat mijn huisarts gelijk mij had moeten onderzoeken, omdat je een kind niet met een hoge bloeddruk kan laten lopen van 145/90. Alle doktoren in Italië waren geschokeerd dat ze hier in Nederland niks hebben gedaan.

    Ik weet gewoon niet wat ik moet doen of wat ik moet verwachten.

    Ik heb bijna nooit dorst, ik voel me slecht, ik krijg soms minder zicht, heel erg pijn op de borst en de linkerarm die verlamd lijkt te zijn en mijn maag doet ontzettend pijn, duizelig, heel erg vermoeid zijn... Ik weet het gewoon niet meer.

    Reageer
    #2

    Er zullen in ieder geval een aantal onderzoeken opnieuw gedaan moeten worden.
    Ik kan over je klachten zo niet veel zeggen, behalve dat je dan dus naar een MDL arts zou moeten en een cardioloog.
    Men kan namelijk niet zomaar uitgaan van onderzoeken uit het buitenland. Ze zijn niet altijd even betrouwbaar omdat artsen en ziekenhuizen in het buitenland vaker vooral geld willen verdienen aan buitenlandse patiënten.
    Een voorbeeld is je bloeddruk. Je hebt dus geen hoge bloeddruk met 145/90.
    Als je ziek bent of spanningen hebt, is je bloeddruk sowieso iets hoger dan normaal. Je bloeddruk is geen enkele reden om daar iets aan te doen of je ongerust over te maken.
    Dus laat je door de huisarts verwijzen naar een MDL arts en een cardioloog.

    Reageer
Reageer op: Weet iemand wat ik heb?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief