Raar bultje bij anus

  • #1

    Hey,

    Zondag nadat ik pizza had gegezeten begon mijn lichaams weer is te klagen.
    Dat niet nieuw is en ik vaker heb als ik pizza eet, daarom eet in het niet behalve nu omdat het echt vers vers was en ik dagt laat ik dat is proberen.

    Maar zoals gewoonlijk ging mijn lichaam mij een seintje geven naar een paar uur dat ik na de toilet moest.

    En zoale gewoonlijk moest ik poepen. Nadat gedaan te hebben een tijdje is verstreken moest ik weer ( gebeurt vaker ) en had ik diarree. Dat na det hand best branden maar niks aan de hand. Maandag ook niks maar sinds dinsdag avond ( 23 aug ) voelde ik iets maar negeerd.

    Net een uurtje geleden omdat ik wakker was geken wat het was en het is een bultje in de buurt van de anus dat een beetje rood paars is. Doet af en toe een beetje pijn maar dat is het.

    Is dit erg?
    Kan ik er wat aan doen?

    Reageer
    #2

    Dat zal een aambei zijn. Je kunt er een aambeienzalf voor gebruiken

    Reageer
    #3

    Hey tandor, gaat dit zelf weg of moet ik naar een huisarts? Wanhet doet nu na het slapen wel meer pijn bij meer soorten bewegingen.

    Reageer
    #4

    Ze kan vanzelf weggaan. Maar als je er heel veel last van hebt, is het wellicht verstandig om even naar de huisarts te gaan.

    Reageer
    #5

    Tandor, bedankt voor je informatie! Ik kijk het aan tot volgende week dinsdag aangezien dan mijn huisarts terug is.

    Als de pijn iets erger wordt haal ik een zalfje en anders wacht ik rustig af. Aangezien na wat googlen het noet ernstig is of iets.

    Alleen lijkt nij zo awkward bij de huisarts

    Reageer
    #6

    Dat valt wel mee bij de huisarts hoor.
    Ik zou wel eerder met de zalf beginnen

    Reageer
    #7

    Ik ga volgemde week sws adviseren bij de huisarts maar voor nu...

    Heb ik tog nog even gecheckt en hij voelt iets maar dan ietd kleiner dan 1-2 dagen geleden. Ook meer ik dat aan de kant van de anus de aambei is harder is dan aan de boven kant en achterkant. Hij doe alleen pijm na het plassen en vlak voor hwt zitte en tijdens het zitten als ik op een bepaalde manier zit of op iets hard. Ook als ik eens op mijn bed zit doet het pijn maar heeeeeel licht en ook niet de hele tijd.

    Reageer
    #8

    O blijkbaar nu dat ik effe een uur wakker ben en heb gedoucht is is niet keihard maar wel harder en niet echt zacht. Hoort dat?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Dat is niet zo vreemd bij een aambei

    Reageer
Reageer op: Raar bultje bij anus


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief