2+ uur op de wc, serieus probleem

  • #1

    Lieve mensen, ik ben radeloos

    Ik heb al jaren last van mijn darmen en zat altijd ongeveer een uur op de wc. Na veel onderzoeken en behandelingen bij de MDL-arts, is eruit gekomen dat ik een extreme vorm van pds heb en een lactoseintolerantie. Nadat ik het FODMAP-dieet heb gevolgd ben ik erachter gekomen dat ik totaal geen kan suikers verdragen en moet op alles letten wat ik eet. Dit is niet mijn grootste probleem; mijn grootste probleem is dat ik nadat ik van de mdl arts vezelzakjes heb gekregen, langer dan 2 uur op de wc zit per dag. Hier lijdt mijn hele leven onder en heb geen idee wat ik kan doen hier tegen. Ik heb heel lang volgehouden om geen suikers te eten en het resultaat hiervan was alleen minder buikpijn. Ik zat nog steeds super lang op de wc. Sinds dien eet ik af en toe suikers, hier pas ik natuurlijk wel mee op. De ontlasting is wel gewoon zacht maar ontzettend veel. Vaak gepaard met slijm. Soms moet ik 2 keer per dag naar de wc dus zit ik (soms langer) dan 4 uur op de wc per dag. Soms is de tweede keer alleen maar slijm en geen ontlasting, maar dit lucht wel op. Ik heb ook geprobeerd om een aantal weken geen vlees te eten, maar dit veranderde ook niks.

    Daarnaast heb ik het probleem dat ik in de ochtend niet naar de wc kan.. en als ik in de ochtend wat eet dan heb ik daar de hele dag last van en moet ik naar de wc na alles wat ik eet. In september moet ik weer beginnen met mijn studie en ben erg bang dat het niet gaat lukken door mijn gezondheid.

    Contact: [email protected]

    Reageer
    #2

    Ik zou je toch willen aanraden om terug te gaan naar de MDL arts.

    Reageer
    #3

    Ik ben in behandeling, en ik heb nu een laxeermiddel gekregen wat goed helpt maar deze mag ik niet tevaak gebruiken anders krijg ik luie darmen..

    Reageer
    #4

    Maar je schreef in je eerder bericht dat je problemen had door de zakjes.
    Ga dan dus terug naar de MDL arts en bespreek het. Wellicht kan hij iets anders voorschrijven

    Reageer
    #5

    Ja klopt, ik ben daar uiteraard mee gestopt maar de klachten zijn gebleven. Verder hebben we alles geprobeerd en aangezien ik niet afhankelijk wil zijn van medicijnen hoop ik dat iemand mij kan helpen met een andere oplossing

    Reageer
Reageer op: 2+ uur op de wc, serieus probleem


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief