Darmklachten?

  • #1

    Hallo,
    Ik heb ontdekt dat ik aarsmaden heb.
    Nu heb ik vaker last van mijn maag of darmen lijkt wel, want ik voel de laatste tijd best gek in mijn buik (ik denk zelf dat dat het gevoel van honger is aangezien ik in de ochtend maar 1 boterham eet en het gevoel heb ik ook voor de pauze op school) en ik voel soms dat de ontlasting wat lastiger eruit komt en dat ik soms n wat voller/leger gevoel heb in de buik (wat ik dus denk dat door de honger komt). Ook als ik naar de WC moet ipv ontlasting komt er soms een ruft, ik weet niet of dat wel gewoon normaal is? Ik voel me de laatste tijd ook vaker moe alleen ik heb ook sinds 2 weken geen bril meer dus idk of het daar door komt?

    Reageer
    #2

    Zorg in ieder geval dat je van de aarsmaden afkomt. Haal bij de drogist of apotheek een wormenkuur

    Reageer
    #3

    Zijn de andere klachten vrij normaal dan? Want dinsdag moet ik sowieso ook naar de huisarts.. dan vraag ik t natuurlijk nogmaals, maar ik vraag me af of dit dan waarschijnlijk door de aarsmaden komt die klachten.

    Reageer
    #4

    Je zou daar inderdaad klachten van kunnen krijgen.

    Reageer
Reageer op: Darmklachten?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief