Bloed bij ontlasting

  • #1

    Hallo,

    Ik had eergisteren last van flink veel bloed bij de ontlasting. Zie foto. Gister was het weg en vandaag hoorde ik een raar sissend geluidje en liep er weer een straal pure bloed uit mijn anus. Ook zat er aan het wc papier bij het vegen een soort bloedpropje aan het papier.

    Mijn ontlasting lijkt er verder goed uit te zien, ik heb verder geen buik klachten. Wel jeukt mijn anus al een tijdje en lijkt het ook geïrriteerd. Ik vraag me alleen af of puur bloed verlies niet van iets ernstigs komt. Ik heb dit probleem een paar maanden terug ook gehad maar dit ging vanzelf over. Aangezien ik het eergisteren had en gister niet, en vandaag weer terug is, maak ik me erg zorgen.

    Wie weet of het ernstig is? Zie foto's voor beeldvorming.

    Reageer
    #2

    Je hebt een aambei.

    Ga even naar de huisarts. Die kan er dan iets voor voorschrijven.

    Reageer
    #3

    Is dit zeker zo? Ik dacht dat een aambei alleen wat bloed op het wc papiertje gaf. Maar dit lijkt wel een slachting toch?

    Reageer
Reageer op: Bloed bij ontlasting


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief