Slijm inplaats van ontlasting

  • #1

    Hallo, ik ben al een tijdje in behandeling bij de MLD arts.
    omdat mijn darmen ontstoken zijn, er is een onderzoek geweest waarvan ze t laatste deel van mijn darmen hebben bekeken en die bleek ontsoken te zijn ze hadden een worm gevonden dus heb een wormkuur gekregen nu sinds enkele weken kan ik niet meer ontlasten alleen maar kleine beetjes slijm komt eruit of ik nou een wind laat of naar de wc ga alleen maar slijm dit baart me nodige zorgen is dit iets wat ernstig is of niet? voor de rest heb ik griepverschijnselen en lig al 4 dagen op bed met al gehele malaise misselijkheid duizeligheid en weinig eetlust ook mijn borsten zijn aan het veranderen maar daarbij denk je eerder aan een zwangerschap. wie o wie heeft dit ook ?

    Reageer
    #2

    Ik denk dat het in ieder geval goed is om met de klachten naar de dokter te gaan. Als je al enkele weken niet kunt ontlasten is dat zeker niet goed.

    Reageer
Reageer op: Slijm inplaats van ontlasting


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief