altijd buikpijn

  • #1

    Hallo iedereen,

    Ik ben ten einde raad. Al een paar jaar heb ik buikpijn en vermoeidheidsklachten. De buikpijn is iedere dag aanwezig (onderbuik); ik kan ook mijn darmen voelen bewegen. De pijn is zo heftig dat ik gewoon niets kan. Ik ga af en toe een paar uur naar school, maar als ik thuis kom moet ik twee dagen uitrusten. Op werk stort ik in en ik heb mijn vriendinnen al een jaar niet gezien... Ik kan niet uit of leuke dingen doen. Het beperkt me in alles. Ook heb ik altijd honger maar het lukt me niet boven de 45 kilo uit te komen. Ik ben al weet ik het hoe vaak naar de dokter geweest hiervoor, maar buiten bloedprikken en laxeermiddelen willen die niets voor mij doen. Ze zeggen dat ik een spastische darm heb en er maar mee moet 'Leren leven'. Echter ik leef niet, ik ben elke dag aan het overleven. Ik heb gezegd dat als ze niets voor mij doen ik zelf maar een einde aan mijn leven moet maken waar op zij reageren dat ze niets voor me kunnen doen... Help me alsjeblieft, ik wil niet dood maar ik kan niet langer leven met deze pijn.

    Reageer
    #2

    Bij welke artsen ben je tot nu toe al geweest?
    Hoe oud ben je?

    Reageer
    #3

    Ik ben 20, en bij verschillende huisartsen geweest. Daarnaast bij een diëtist en een aantal keer op de huusartsenpost en de spoeteisende hulp in het ziekenhuis.

    Reageer
    #4

    Maar niet bij de specialist die hiervoor aangewezen is.
    Ga naar de huisarts en vraag een verwijzing voor de MDL arts.

    Reageer
    #5

    Ja dat willen ze dus niet doen

    Reageer
    #6

    Je zult toch naar de huisarts moeten gaan.
    Maak je huisarts duidelijk dat je er genoeg van hebt, je niet serieus genomen voelt en een verwijzing voor de MDL arts wilt.

    Reageer
Reageer op: altijd buikpijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief