Aarsmaden vermox werkt niet

  • #1

    Hallo mensen

    Aangezien ik hier anoniem kan posten zonder schaamte heb ik besloten mijn vraag te stellen. Ik heb een jaar geleden aarsmaden bij mezelf vastgesteld en toen vermox ingenomen. Dit was zeer effectief en alle wormpjes waren meteen dood. 14 dagen later had ik opnieuw een tablet ingenomen en nooit meer last van gehad tot vorige week. Meteen wetend dat ik weer dezelfde wormpjes had ben ik terug naar de apotheek om een doosje vermox gegaan, daar zei de apotheker dat ik 6 tabletten moest innemen over 3 dagen wat ik vrij veel vond. Zonder erbij na te denken en na alreeds 5 tabletten ingenomen te hebben heb ik op de derde dag toch maar eens de bijsluiter gelezen en zag dat dit een behandeling is voor lintwormen. Nu heb ik dus aarsmaden en had ik maar 1 tablet nodig voor dag 1 en een andere voor dag 14 en heb ik dus ipv. 1 tablet, 5 tabletten ingenomen.

    Dit moet normaal allemaal geen probleem vormen aangezien ik geen klachten heb en een te grote dosis volgens mij niets afdoet aan de werking. Het echte probleem dat ik heb is dat die aarsmaden 4 dagen na de eerste inname van een tablet nog steeds leven. De jeuk is minder geworden maar ik zie nog altijd meerdere maden in mijn ontlasting. Hopelijk kan iemand me uitleggen hoe dit komt.

    Korte versie: Ooit aarsmaden gehad en vermox genomen, werkte toen perfect. Deze keer terug hetzelfde probleem en meerdere tabletten vermox genomen, aarsmaden leven nog steeds.

    Reageer
    #2

    het kan even duren voordat alle wormen zijn gedood.
    Daarnaast is het uiterst belangrijk een aantal andere maatregelen te nemen. Zoals het beddengoed verschonen bijvoorbeeld. Lees goed de bijsluiter.....

    Reageer
    #3

    Ik dacht dat vermox meteen werkte. Misschien moet ik binnen een paar dagen eens opnieuw verslag uitbrengen.

    De rest (nagels, handen wassen, beddengoed,...) heb ik meteen gedaan.

    Reageer
    #4

    Het kan best even duren. Bewaar de laatste pil dan tot over 14 dagen.

    Reageer
    #5

    beste,heb al jaren last van aarswormen...ik werd van de ene dokter naar de andere gestuurd  ....aaambeien,dan weer niet en uiteindelijk zou ik aarswormen hebben...Vermox met hopen geslikt, alles netjes gehouden en nog altijd ben ik ermee geplaagd...mijn dochter woont bij mij en heeft geen last....nu zou ik een darmonderzoek moeten laten doen...wat kunnen ze daar mee bereiken....weer wat verdienen ,want voor de rest hebben ze voor jou geen interesse....misschien een natuurarts...heb ik nog niet gehad...grtjs

    Reageer
    #6

    @Mavo. Als niet duidelijk is of het wormpjes zijn of wat anders kan het lastig zijn. Bij het ontstaan van wormpjes speelt wel je hele weerstand een rol. Vroeger in een jongerentehuis had ik regelmatig wormpjes en ringworm. Ik denk de kwaliteit van het eten en dat ik alleen de keuze had tussen elke dag vlees eten of elke dag vegetarisch. Dat laatste werd het dus.  Bij wormpjes heb je vaak enorme eetlust dus kan een indicatie zijn.

    Bij een jeukerige anus kunnen er allerlei  factoren spelen, zoals aambeien, schimmeltjes, wormpjes, lekkende darm, verminderde afbraak van ammoniak, verkeerde ph-waarde, allergische reactie, pikant eten, bijnieruitputting, enz. Eventuele hormonale anticonceptie kan je weerstand verminderen en ontregelingen geven. Je zou advies kunnen vragen op natuurgeneeskundig gebied maar zelf ook blijven nadenken.

    Reageer
    #7

    Ik had ook lange tijd last van wormpjes maar heb een middel gevonden dat voor mij werkt. Elke ochtend een smoothie van rode vruchten drinken. Je doet de blender half vol met rode vruchten uit de diepvries en vult aan met water tot de maximale vulhoogte. Zoet maken doe ik met Stevia. Door de zuurtegraad verdwijnen de wormpjes vanzelf na een tijdje.

    Reageer
    #8

    Bij mij gaan ze ook moeilijk weg ochtend en avond een tablet en dan zo lang aanhouden dat ze weg zijn en liefst je anus nog insmeren. best is natuurlijk voorkomen.

    Mijn tips voeding melk,kaas niet doen uitkijken met te veel vet. Koud voedsel bv vanille ijs levensgevaarlijk maar ook waterijs . Belangrijk voorkom een klotsbuik .Zomerrisico Ga dus niet denken ik ga niets eten en alleen drinken. Goed dingen waarvan je gaat scheten Spruitjes,bruinebonen ,groente is dus goed . Het belangrijkste maag tot rust laten komen ,weinig eten gevarieerd op vaste tijden, dus geen tussendoortjes.

     

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Toch nog een kleine aanvulling.

    Wanneer er je veel hebt is de ontlasting niet vast en bij alles wat je eet raakt de maag geïrriteerd. Wat bij mij een positief effect kwa voeding had,is runderbouillon  met verse, beetje knapperige groente ,dus gewoon groentesoep . En over het algemeen rustig aan doen met eten.

    Reageer
    #10

    Omdat bij veel maden de ontlasting toch nat is ,zou je je kunnen afvragen neem ik niet te veel vocht of kan ik mijn ontlasting beter krijgen met minder vocht. Voor mezelf . Ik doe warm zweterig werk,kom ik thuis loop ik naar de koelkast.,of in de zomer een ijsje. het probleem met frisdrank of gewoon koud water. je drinkt gauw veel halve liter of meer anders als je gewoon een kop thee zou nemen. Dit vocht is ten eerste koud dus niet goed voor de maag. Ten tweede wordt dit vocht niet verbruikt omdat het aan de einde van de dag is en er weinig inspanning wordt geleverd. Blijft dus lekker in je darmen hangen. Dus kijk uit met kou en drinken.
    Bij mij werkt het om het drinken niet overdadig te doen en meer af te stemmen op de voeding ,dus betere verhouding.

    Reageer
    #11

    Ik heb de eerste pil ingenomen toen leken mijn klachten een dag erna meteen verdwenen alleen nu bijna een week later speelt het toch weer op. Moet je echt wachten tot de 14e dag voor de 2e pil of zou ik die nu ook al kunnen innemen?

    Reageer
    #12

    Je moet toch echt wachten

    Reageer
    #13

    Hoe bedoeld u de anus inwrijven? Met wat dan?

    Reageer
    #14

    Er valt niks in te smeren. gewoon de pillen nemen

    Reageer
Reageer op: Aarsmaden vermox werkt niet


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief