Blindedarmonsteking of toch niet?

  • #1

    Hey allemaal ik wil mijn verhaal kwijt.

    Ik heb sinds een aantal weken een zeurend gevoel rechtsonder mijn buik. Daarnaast krijg ik soms steken als ik last heb van constipatie (heb ik wel vaker). Ik dacht dat het gewoon kramp was en heb het daar dus opgehouden. Totdat ik opeens 's nachts wakker werd van een scherpe steek, ik kon niet bewegen en kon alleen stil zitten. Ik ben dus de volgende dag een afspraak gaan maken bij de huisarts. Die zei dat het een eisprong was en dat ik me niet zo druk hoefde te maken. Dit heb ik ook opgevolgd en de pijn kwam ook niet meer terug. Helaas had ik gisteren weer zo'n 'aanval', maar dit keer was het veel erger. Ik kon mijn rechterbeen niet bewegen en bij het aanraken van mijn buik kon het ik wel uitschreeuwen. Dit kan geen eisprong zijn aangezien ik net in mijn menstruatie zit?
    Naast al dit ben ik heel vaak misselijk en heb braakneigingen. Ik zie op het internet dat je bij blindedarmonsteking koorst krijg dit heb ik gelukkig niet, maar kun je ook een blindedarmonsteking hebben zonder koorts? Heeft iemand hier ervaring mee?

    Reageer
    #2

    Een blinde darmontsteking is niet erg voor de hand liggend. De pijnklachten zouden dan blijven aanhouden. Je eisprong en je menstruatie kunnen dit ook veroorzaken. Maar ook een probleem met dikke darm.
    Als de klachten aanhouden ga dan terug naar je huisarts.

    Reageer
    #3

    Dat is fijn om te horen.

    Wat zou er dan aan de hand zijn met mijn dikke darm (als de oorzaak ook echt mijn dikke darm is)?
    Bedankt voor je reactie.

    Reageer
    #4

    Misschien een irritatie van het slijmvlies....Maar dat is moeilijk te zeggen zo

    Reageer
Reageer op: Blindedarmonsteking of toch niet?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief