Darmklachten

  • #1

    Hallo,

    Het is nu al 4 dagen dat als ik moet opstaan s'morgens dat ik rechtstreeks met krampen en diarree naar het wc moet door de dag heb ik er geen probleem mee enkel s'morgens kan iemand mij helpen?

    Reageer
    #2

    Ik ben nog maar 15 jaar en maak me veel zorgen.

    Reageer
    #3

    Wat heb zoals gegeten en/of gedronken de laatste dagen voor dat je naar bed gaat?

    Reageer
    #4

    Zaterdag morgen had ik de eerste keer zware last en de avond had ik nog vettig gegeten dus ik dacht s'morgens zeker het zal wel van dat vettig eten zijn, de tweede ochtend had ik het weer en had ik de avond niks speciaal gegeten wat fruit een koekske en wat frisdrank. De derde en vierde ochtend ook niks speciaal gegeten maar wel altijd zware buikkrampen en diarree s'morgens.

    Reageer
    #5

    Het zou toch nog steeds van het vettig eten kunnen zijn. Kan best zijn dat je darmen even nodig hebben om te herstellen. probeer even wat op te letten met wat je eet en drinkt. Probeer niet te vet te eten, mijd koffie en scherp gekruid eten en probeer ook frisdrank met koolzuur zo min mogelijk te gebruiken. Vooral geen energie drink gebruiken..

    Reageer
    #6

    Oke bedankt voor de info!

    Reageer
Reageer op: Darmklachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief