Wat te doen?

  • #1

    Ik plaats wel vaker berichten in dit forum. Ik heb Gastroparese en dus chronische misselijkheid. Nu is het normaal goed te handelen maar nu ineens niet. Al een week erg misselijk (erger dan normaal) en kan niet fatsoenlijk eten.
    Ik ben van 69 kg naar 60 gegaan in die week/twee weken. Ik probeer echt zo veel mogelijk te eten (vloeibaar) en drink ORS. Maar dit kan zo toch niet? Wat moet ik doen? Kunnen ze in het ziekenhuis iets voor mij betekenen? Ik ben heel bang dat dit niet weggaat.

    Reageer
    #2

    Ik denk wel dat je er goed aan doet om contact op te nemen met de huisarts of de huisartsenpost. En dan zo snel mogelijk een afspraak maken met de MDL arts eventueel met een spoedverwijzing van de huisarts.

    Reageer
    #3

    Ik heb een MLD arts. Maar pas laat een afspraak (volgende maand). Ik kan nog steeds niet eten. Kunnen ze in het ziekenhuis wat doen? Dingen toedienen?.. Ik geef niet over maar als ik eet houd m'n maag het gewoon niet binnen, gelijk gevoel alsof ik moet overgeven. Dus eten heeft geen zin.
    Vind dit echt heel vervelend..

    Reageer
    #4

    Vergeten te zeggen dat ik ook al weken koorts heb! Boven 38 meestal. Vooral in de avond stijgt het. Overdag lichte verhoging 37.5

    Reageer
    #5

    37,5 is geen verhoging. Dat is een normale lichaamstemperatuur.
    Neem morgenochtend contact op met de poli interne geneeskunde en vraag om een spoedafspraak. Leg uit wat de problemen zijn.

    Reageer
    #6

    Mijn neuroloog (en het internet ) zegt dat alles boven 37.5 als verhoging wordt gezien. Ik kom niet onder 37.5, meestal word ik wakker met 37.5 of hoger en stijgt tot 39 (in avond) en daalt weer tot 37.5 in de nacht. Dat al 8 weken of zo. Zal het er bij vertellen. Weet niet precies waarvoor dat kan komen, niet van Gastroparese normaliter.

    Reageer
    #7

    Tussen 36 -37 is normaal. Is mij verteld althans.

    Reageer
Reageer op: Wat te doen?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief