Steken bovenbuik/tussen ribben

  • #1

    Beste iedereen,

    Ik ben al enkele weken erg misselijk en heb veel last van opboeren. Ik heb geen idee hoe dit opeens zo is gekomen en dacht eerst dat het aan stress lag. Nu heb ik ook klachten als ik gewoon kan ontspannen, dus denk ik dat het iets fysieks is. Naast de misselijkheid en opboeren heb ik ook al langere tijd erg last een steek in mijn bovenbuik (tussen de ribben). Vooral als ik er druk op zet voel ik het heel erg, en het verschilt per dag eigenlijk hoeveel pijn het doet. Ook als ik mijn buik uitzet merk ik het. Ik weet niet of het nog relevant is dat ik laatste 2 weken vaak groene ontlasting heb gehad, maar zet het er maar even bij.

    Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    Ik denk dat je er goed aan doet om dan toch eens naar de huisarts te gaan. Misschien heb je een bacteriële of parasitaire infectie. De huisarts kan dat met bloed- en ontlastingsonderzoek controleren.

    Reageer
Reageer op: Steken bovenbuik/tussen ribben


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief