Altijd opgezette buik en vaak buikpijn

  • #1

    Ik heb al een hele tijd last van alsmaar een opgezette buik, niet alleen een opgeblazen gevoel maar mijn buik zet ook echt helemaal uit. Buikpijn soms na het eten. Soms obstipatie, soms normale ontlasting. Mijn huisarts zei dat het PDS was, maar omdat ik altijd een opgezette buik heb, ook als ik opsta en nog niks heb gegeten, vind ik dit een beetje raar. Ik eet nu al een week lactosevrij om te kijken of dat het is maar het helpt nog helemaal niet. Weet iemand wat ik hier aan kan doen? Ik neem al geen koolzuurhoudende dranken, rook niet, drink geen alcohol en ik heb een normaal eetpatroon. Het zit nogal in de weg en het is heel vervelend.

    Reageer
    #2

    Als je PDS hebt kun je ook een opgezette buik hebben als je niet net hebt gegeten.
    Ben je ook al bij een MDL arts geweest? Zo niet, vraag dan aan de huisarts een verwijzing.

    Reageer
    #3

    Ik ben voor ongeveer dezelfde klachten als jou naar de dokter geweest. Ze zei dat ik pepermuntoliecapsules moest proberen. Als hierdoor de buikpijn wegging zou ik pds hebben. Misschien ook een idee om te proberen?

    Reageer
Reageer op: Altijd opgezette buik en vaak buikpijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief