HELP! Al bijna een jaar last & nog steeds geen oplossing …

  • #1

    Beste lezer & hopelijk ook ergens een dokter die me wel kan helpen,

    Laat ik mezelf even 'omschrijven' :
    Man, 31j, 1m78, 59kg

    Ondertussen loop ik bijna een jaar met maag-darm problemen. Het is eigenlijk begonnen met iets willen afvallen voor ik trouwde 24 mei 2014 (daarvoor woog ik namelijk 78kg). Ik wou daar 5kg van af, wat me voor de trouwdatum gelukt is (en heb geen dieet gevolgd, heb gewoon men voedingsgewoonte aangepast; minder vettig eten, meer groenten, etc & dat sinds kerst ervoor). Persoonlijk zie ik daar niet echt een probleem in. Maar daarna is de ellende begonnen & ben ondertussen honderden euros lichter geworden aan 1 resultaat van de huisarts & het ziekenhuis; namelijk "we kunnen niets vinden".

    Maar goed, op naar de symptomen maar:
    Buiten het afvallen heb ik de volgende:
    - Afvallen (van kerst 2014 tot nu zo'n 16kg)
    - Extreem nachtzweten (uit bed drijven is niet overdreven)
    - Rode vlekken op men huid - borst (deze verdwijnen vanzelf, worden erger door water-douche bv)
    - Rode vlekken op men armen (deze werden gelijk gelinkt met syfilis - bloedonderzoek = NEGATIEF voor syfilis, dus dat is het ook niet)
    - Bloedpuntjes op men handen
    - Afwisselend diarree, opstoppingen
    - Slecht slapen (door het nachtzweten)
    - Gevoelloosheid aan de anus (zowel bij het naaar de wc gaan als bij andere activiteiten waarbij de prostaat gestimuleerd wordt - ja, homo -)
    - Er is een geïsoleerd incident van 'slaapverlamming' geweest (begon met oorsuizen, waarop ik me op men rug draaide om de 'druk' in men oor te verlichten, waarop alle motoriek van men armen & benen uitvielen, kon ook niet praten op dat moment (dus ook niet om hulp roepen)
    - Heb ook al jaren lang een 'bult' op men rechter lies (zo'n 9 & 10 jaar, volgens dokters is daar ook niet bijzonders aan te vinden, er is een echo van gemaakt die niets ernstigs aantoont)

    Afgelopen jaar ben ik ook regelmatig thuis geweest door gastro entertitis, dit om de x-aantal weken, soms zaten er eens een paar maanden tussen, maar dit was eerder zeldzaam. Daarnaast ben ik dan ook zoveel afgevallen, eerst bewust, daarna stopte het afvallen niet echt, het is nu wel "gestabiliseerd" op 59kg. Maar enkel voor men lengte is dit te weinig.

    Op 26/01/2015 ben ik naar de spoed gegaan omdat ik bloedverlies had uit men aars, gering, maar ik vond het persoonlijk erg genoeg om ermee verder te gaan, toen is er een echo gemaakt, daar was een ontsteking op te zien op het kruispunt dunne darm-dikke darm. Daarna op 04/02/2015 nog een colonoscopie gehad, daaruit is dan wel gekomen dat ik divertikels heb (uitsteeksels van de dikke darm - vergelijking: de binnenband v/e fiets die door de buitenband steekt) maar volgens mijn huisarts zijn al de symptomen daar niet mee te verklaren. Het kan wel leiden tot diverticulitis wat een ontsteking is van een of meerdere divertikel(s), wat tot buikpijn zou leiden. Wat me wel verbaasde is dat de 'ontsteking' ondertussen 'verdwenen' was (wat me compleet onlogisch lijkt gezien ik geen pillen slik, tenzij het perse moet)
    Ik heb ook een kankeronderzoek laten uitvoeren, dit was negatief. Soa's zijn gecontroleerd, eveneens negatief. Door de rode vlekken op men armen is er extra gecontroleerd op syfilis (want ja, je bent homo & dan neuk je gelijk alles met een hartslag -NOT-) maar zoals je ondertussen wel kunt raden was dat ook negatief. HIV laat ik standaard meenemen tijdens een bloedtest, deze zijn altijd al negatief geweest (voor de leken onder ons: heb het dus NIET).

    Uit bloedtesten blijkt verder 'niets abnormaals' te zijn.

    [attachment=2095]IMG_1858.JPG[/attachment]

    [attachment=2096]IMG_1809.JPG[/attachment]

    [attachment=2097]IMG_1798.JPG[/attachment]

    [attachment=2098]IMG_1791.JPG[/attachment]

    [attachment=2099]IMG_1851.JPG[/attachment]

    [attachment=2100]IMG_1811.JPG[/attachment]

    [attachment=2101]IMG_1790.JPG[/attachment]

    Reageer
    #2

    Ik heb nog wat vragen:

    Heb je eerder ooit een chlamydia infectie gehad?
    Heb je wel een last gehad van schimmelinfecties?
    Probeer de bult in je lies eens nader te omschrijven?
    Heb je ook klachten met plassen of zaadlozingen?
    Geen klachten van je penis in het algemeen?
    Geen klachten in het gebied van het perineum?
    Heb je aanslag op je tong of problemen met het tandvlees?
    Heb je last van schimmelnagels?
    Is een van bovenstaande dingen op je partner van toepassing?
    Probeer een andere foto te maken van de uitslag op je borst zodat ik die uitslag beter kan bekijken.

    Reageer
    #3

    Mag ik vragen wat plassen ermee te maken kan hebben.
    heb zelf al lang diaree ,pijn in lever en darmen maar ook lijkt t bij plassen alsof er iets klemzit sorry voor t lastigvallen

    Reageer
    #4

    Dat is geen kwestie van lastig vallen...daar is dit forum voor bedoeld!

    De vraag over het plassen is bedoeld om te kijken of er ook problemen zijn met je urinewegen. Je hebt de andere vragen niet beantwoord. Dus ik neem aan dat dat allemaal niet aan de orde is of is geweest? Heb je wel een andere foto van de uitslag op je borst? Ik zou die namelijk graag beter willen bekijken.

    Reageer
    #5

    @Tandor:

    Sorry maar bericht #3 was totaal niet van mij, dat was iemand anders die dacht 'laat ik mijn vragen op iemands anders vraag stellen, zodat het lekker onduidelijk wordt'. Anyway, ik heb 3 foto's toegevoegd van de uitslag, de roodheid hier is een pak minder, maar zoals je wel kunt zien is er nog wel spraken van huidirritatie (zolang ik er afblijf jeukt het ook niet).

    Ben vandaag ook naar de huisarts geweest om uw verdere vragen door te nemen omdat er toch nieuwe elementen naar voor kunnen komen hierdoor.

    Maar nee, ik heb nooit een Chlamydia infectie gehad, maar in mn schaamstreek jeukt het soms wel enorm (met name bij warm weer & zweten - gezien ik het nachtzweten nog altijd heb is dat dus dagelijks).
    De bult in men lies kun je vergelijken met als je je duim naar je wijsvinger drukt (dan krijg je ook een verdikking, het lijkt op een 'vochtophoping', volgens men huisarts mogelijk een pees of spier die 'raar' zit.
    Klachten bij het plassen; ja - als ik bv heel veel koffie drink dan heb ik soms een branderig gevoel en zeldzaam heb ik het gevoel dat ik moet gaan plassen maar dan komen er enkele druppels uit.
    Klachten bij het klaarkomen, niet direct, maar (dit is beschamend), ik kan bv niet klaarkomen als ik bv gepijpt wordt (nooit gekund ook, heel raar, want ik ken niemand die dat niet kan - en dat weegt psychisch toch ook wel door).
    Verder kan ik niet klagen over men penis, ik vind het een hele normale, normale grote, geen te grote voorhuid (toompje is ooit gescheurd geweest).
    Momenteel heb ik wel het gevoel alsof er 'scheurtje' in men kringspier zit, maar dit steek ik dan op het afwisselende patroon van diarree & verstoppingen, ik was er laatst ook wel vergeten bij te zetten dat wanneer ik die opstoppingen heb dat ik wel enorm veel wit-draderig slijm verlies (hier heb ik helaas geen foto van), maar het lijkt eigenlijk op sperma (en ook in die hoeveelheid).
    Rond men 20ste heb ik heel wat tanden laten trekken, de voorste bovenaan tussen men hoektanden & 2 kiezen boven, deze waren echt heel slecht, hiervoor heb ik nu een tandprothese.
    Nee, ik heb geen schimmelnagels.
    En nee, geen van de bovenstaande zaken heeft betrekking op mijn partner, hij heeft namelijk nergens last van, geen jeuk in zijn schaamstreek bv (het enige waar hij mee kampt zijn nierstenen).

    Hopelijk kunt u mij verder helpen. Want dit is echt onhoudbaar.

    Alvast vriendelijk bedankt,
    R
    [attachment=2102]IMG_1884.JPG[/attachment]

    [attachment=2103]IMG_1885.JPG[/attachment]

    [attachment=2104]IMG_1886.JPG[/attachment]

    Reageer
    #6

    Okay, nou snap ik ook waar de vreemde vraag over plassen vandaan kwam.

    Allereerst maar even een klein misverstand uit de weg ruimen.
    [quote]ik kan bv niet klaarkomen als ik bv gepijpt wordt (nooit gekund ook, heel raar, want ik ken niemand die dat niet kan - en dat weegt psychisch toch ook wel door).[/quote] Ik kan je verzekeren dat je niet de enige bent! Daar kunnen meerdere oorzaken voor zijn.

    Nu even terug naar je klachten.
    De bult in je lies is een vreemd verschijnsel. En spier of pees die raar zit lijkt me toch wat vreemd. Zit de bult hoog, midden of laag in de lies? Heb je daar last van? bijvoorbeeld bij bepaalde bewegingen? Of in het gebied tussen lies en balzak? Is de bult pijnlijk bij aanraking en kun je de bult bewegen? Is de bult zichtbaar?

    De huiduitslag met name op de eerste foto's die je had geplaatst en dus een groot deel van je klachten doen mij in eerste instantie denken aan een candida infectie. Ook het witdraderig slijmverlies.(tenzij de andere optie aan de orde is maar dat weet je dan zelf het beste)

    Ik weet niet welke onderzoeken er tot nu toe zijn gedaan, maar ik zou met de huisarts de volgende onderzoeken bespreken:
    Een test op candida
    Bloedonderzoek naar je schildkierwaarden, Vitamines A, B12 en D
    Een echo van je lies

    Reageer
    #7

    Ik heb juist alleen zweten snachts bij mij perinium, enig idee waardoor dit kan komen?

    Reageer
    #8

    Warmte en het soort ondergoed/pyjama dat je daagt kan de oorzaak zijn.
    Probeer eens zonder ondergoed te slapen....

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: HELP! Al bijna een jaar last & nog steeds geen oplossing …


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief