Mogelijke blinde darm ontsteking

  • #1

    Hallo forumers,

    2 dagen geleden begon het in principe ik voelde me 100% goed en lag tussen de middag in me bed een film te kijken ik was de zelfde dag nog naar mijn opleiding geweest en had geen problemen.
    Spontaan moest ik kotsen het eerste gevoel tot het kotse duurde allemaal ongeveer 10 seconde en daarna voelde ik me nogsteeds goed ik was zelfs instaat om het gelijk op te ruimen.
    2 uur later begon ik me misselijk en zwak te voelen en was ik op de bank gaan liggen.
    rond 12 uur middernacht kreeg ik spontaan een ondraaglijke steek in me buik een constante kramp eigenlijk net alsof je diarree hebt en het 30 minuten ophoudt.
    iedere manier van liggen deed pijn maar als ik probeerde te veranderen van liggen kreeg ik ongeveer 30seconde ondraagelijke pijn de pijn ging overig langzamer hand in de rechter onderkant van me buik zitten ongeveer 10cm van mijn penis tegen mijn heup aan.
    Rond 3 uur ben ik naar beneden gegaan en 1 asprine en 1 rennie genomen wat een beetje hielp.
    De volgende dag voelde het al iets minder (nogsteeds erg pijnlijk) en had ik 2 asprines genomen waardoor ik aan het eind van de avond (spreken hier over 8-23 uur)
    voor mezelf nog een kippen bouillion met lente ui kon maken en opeten wat ik eigenlijk ookal slecht had gedaan voor de afgelopen 2 dagen( net als naar het toilet gaan ookal had ik maar 1x waterige uitwerpselen)
    deze avond had ik goed geslapen en de volgende dag vandaag dus is de pijn erg dragelijk ik kan in elke stand liggen en veranderen zonder al teveel pijn en kan rechtop lopen.

    nu vraag ik me af zou ik alsnog naar de dokter gaan aangezien dit alle symptonen zijn van een blinde darm ontsteking maar het verminderd wel snel.

    mijn leeftijd: 17

    Reageer
    #2

    Blinde darmonsteking?
    Lijkt meer op een buikgriepje.

    Reageer
Reageer op: Mogelijke blinde darm ontsteking


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief