Oranje-bruinig slijm! Wie weet wat het is of heeft er ervaring mee

  • #1

    Goedemorgen!

    Ik heb een vraag; ik heb al geruime tijd rectaal slijmverlies soms is het gewoon wit maar vooral oranje/licht bruinig! Ontlasting was van 1x daags naar 8x daags geen diarree! Slijm komt meestal na mijn ontlasting bij het afvegen of voor dat de ontlasting komt!! Nu heb ik metamucil en hoef ik gelukkig maar 1xdaags heen!! Slijm nu iets minder!
    Geen Bloed bij ontlasting.. bloedonderzoek was goed, ontlasting kweek was goed.. Buikpijn heb ik veel gehad maar afgelopen 2week niet meer! Huisarts dacht aan spatische darm.. Maar toen ik buikpijn had aan een darmontsteking maar omdat bloedonderzoek en geen koorts had wist ze dat ook niet zeker!
    Ik heb het idee doordat ik zo stress dat het soms erger word!

    (Nu mag ik voor mijn eigen geruststelling naar de Internist)

    Maar ik las hier forums en dacht ik plaats hier wat op! Hopelijk hebben jullie tips of ervaringen ermee!!

    Alvast bedankt!!!!!!!

    Reageer
    #2

    Oja, ik ben 25 jaar!

    Reageer
    #3

    Een spastische darm is niet zo voor de hand liggend omdat je juist vaak moest ontlasten. Prikkelbaar Darm Syndroom zou wel een mogelijkheid kunnen zijn. Maar de internist zal daar duidelijkheid over kunnen verschaffen. Al dan niet met een coloscopie.

    Reageer
    #4

    Wat bedoeld u met al dan niet een colonscopie

    Reageer
    #5

    Zulk slijm krijg je vaak als je een beetje verstopt zit. Hoeft niets ergs te betekenen.

    Een colonscopie is een onderzoek waarbij ze met een slang met een camera erin je darm van binnen onderzoeken. Die slang wordt via de anus naar binnen geschoven.

    Reageer
    #6

    Ik heb steeds bij winderige  heid oranje en dan weer licht bruin slijm,en dan weer normale ontlasting,ik heb wel een darm verzakking ,en een voedsel allergie,histamine en melk allergie.

    Reageer
Reageer op: Oranje-bruinig slijm! Wie weet wat het is of heeft er ervaring mee


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief