Darmkanker/problemen

  • #1

    Hallo,

    Ik zit al 5 jaar met een probleem, sinds ik 14 ben heb ik al last van mijn darmen. toen ik 14 was en terug kwam van vakantie had ik opeens voor een week bloed bij mijn ontlasting. Ik besloot naar de dokter te gaan. Hij ging me onderzoeken maar zei dat hij niets kon vinden en alles er prima uitzag. Vanaf toen kamp ik elke dag met darmklachten, problemen met ontlasting etc. Ik ben meerdere malen bij de dokter geweest en hij zei iedere keer dat ik niks heb, en dat is waarschijnlijk last heb van PDS, nou toen was is dus best wel blij, want ik had wat ergers verwacht. Ik ben intussen al anderhalf jaar niet meer naar de dokter gegaan omdat ik aannam dat mijn klachten te maken hebben met pds. Maar iets vind ik toch heel raar, en dat is dat als ik op een bepaalde plek druk op mijn buik, dat het dan opeens heel veel pijn doet. En het is iedere keer precies dezelfde plek. Dit vind ik heel erg raar en daardoor denk ik dat het misschien een poliep/ kanker kan zijn. Ook is het zo dat ik erg op mijn ontlasting let en ik vandaag heel klein beetje(echt mini) bloedsporen op een klein keuteltje zag. ik weet niet of dat komt door het te hard persen of iets anders. Maar dit alles maakt me rusteloos, en mijn vraag was dus ook of dit misschien ernstig is omdat ik steeds opdezelfde plek pijn voel als ik er met mijn handen op druk.

    mvg,

    Noa

    Reageer
    #2

    Het zou heel goed kunnen dat je tijdens de vakantie een parasiet of bacterie hebt opgelopen.
    Ga dus ook terug naar je huisarts en vraag om een onderzoek van je ontlasting en een verwijskaart naar de MDL arts.

    Reageer
    #3

    Maar is dat niet een beetje raar aangezien het 5 jaar geleden is dat ik op dat ene vakantie ging, ik ben nu inmiddels 19. Verdwijnt een virus of bacterie niet na 5 jaar?

    Reageer
    #4

    Dat hangt nog maar van de bacterie af. Dat hoeft dus niet perse.

    Reageer
Reageer op: Darmkanker/problemen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief