Buikpijn gaat niet weg..

  • #1

    Hi,
    Een paar maanden geleden begon ik buikpijn te krijgen, een zeurend gevoel. Obstipatie volgde waardoor ik ook soms naar adem moest happen, mijn buik raakte dan opgezwollen. De meeste pijn zat dan aan de linkerkant. In het begin waren het nog vage klachten en vond ik het best onschuldig. Uiteindelijk werd de pijn steeds erger en kreeg ik weer andere klachten. Ik boer constant, wat erg hinderlijk is.. Ik ben de hele dag misselijk, waardoor ook mijn eetlust is verdwenen. Soms heb ik problemen met slikken van voedsel, dan gaat het heel traag naar mijn maag. Een irritant gevoel dus.. Sinds vanochtend voel ik scherpe steken in maag.
    Ik ben bezorgd en concentreer me hierdoor minder. "Wat als ik nu maagkanker heb?" Deze vraag spookt er elke keer door mijn hoofd.

    Heeft iemand ervaring? Of weet iets meer van dit?

    Reageer
    #2

    Je hebt nu alleen paar maanden maag/darmklachten. Je maakt je zorgen en bent bang voor een ernstige ziekte. Ben je met je klachten ook al bij de huisarts geweest?

    Reageer
    #3

    Ja ik ben bij de huisarts geweest. Ik krijg alleen maagzuurremmers voorgeschreven, niet dat het helpt. En een laxeerdrank.

    Reageer
    #4

    Dan wordt het onderhand tijd dat er dan toch iets verder wordt gekeken. Ga dus terug naar de huisarts en vraag om een verwijzing naar de MDL arts.

    Reageer
    #5

    Ga ik ook zeker doen.
    Zijn er naast Helicobacter pylori nog andere bacterien die zich in de maag kunnen bevinden?

    Reageer
    #6

    Ik herken je verhaal, ik heb sinds enkele jaren een vertraagde maaglediging. Als je dokter geen bacteries vind, laat dan een maagledigingstest doen.

    Moest het dit zijn, ik neem sulpride tegen de misselijkheid

    Reageer
    #7

    Bedankt voor de informatie!
    Ik zal het vragen als er geen uitkomst is van het probleem.

    Reageer
Reageer op: Buikpijn gaat niet weg..


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief