Maagklachten

  • #1

    Hallo,
    Ik zit met een probleempje.. Ik heb nu al 2 maanden last van misselijkheid na elke maaltijd dit gaat gepaard met druk achter het borstbeen (slokdarm?). Het voelt als een zware last, vaak moet ik hierdoor kokhalzen.Ik boer ook nogal vaak.
    In het begin waren het nog vage klachten, maar ze worden steeds erger. Ik heb al een afspraak gemaakt met een MDL-Arts, nu nog effe afwachten.
    Weet iemand wat meer van mijn probleem?

    Grts,
    Jack

    Reageer
    #2

    Ik denk niet dat je klachten door de slokdarm worden veroorzaakt maar door je maag. Dus maar even afwachten totdat je bij de MDL arts bent geweest. Heb je al eens een maagzuurremmer geprobeerd?

    Reageer
    #3

    Ja dat kan inderdaad wel kloppen..
    Ik heb verschillende maagzuurremmers geprobeerd, maar het heeft niet geholpen.
    Bedankt voor je snelle reactie Tandor.

    Reageer
    #4

    Maar even afwachten dan.
    Wellicht dat de MDL arts een gastroscopie laat doen. Het lijken in ieder geval meer maagklachten.

    Reageer
    #5

    Ik heb dit ook! Alleen heb ik ook problemen met het doorslikken, ik voel dat het niet zakt. Ik heb op internet gezocht en ik kom steeds uit bij maagkanker en dit baart me zorgen.. Gelukkig krijg jij wel een verwijzing, ik namelijk niet. Mijn HA zegt dat ik stress heb, niet dus! Op dit moment ben ik radeloos.

    P.S. Ik probeer je niet bang te maken!

    Reageer
Reageer op: Maagklachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief