pijn links onder ribben

  • #1

    http://www.dokter.nl/forum/Maag-darmen/355199-Pijn-links-in-buik-en-net-onder-linker-ribben.html

    Dit is mijn verhaal.
    Ik weet niet of ik nou wel of niet terug naar de HA moet gaan. Huisarts zei een maand geleden dat het gewoon over moest gaan, maar dat is het dus nog niet. Krijg ook weleens dingen te horen dat het wel normaal is en dat het ook door stress kan komen, maar vind het heel moeilijk wat ik nou moet doen. Zal de huisarts niet raar opkijken en denken van die stelt zich aan, omdat ze er weer is?

    Reageer
    #2

    Als de klachten blijven aanhouden, moet je gewoon naar de huisarts terug. Waarom zou je huisarts raar opkijken als je met aanhouden de klachten komt?

    Reageer
    #3

    Bedankt, euhm omdat ik er zo vaak kom?? (maar ja ik heb altijd wel iet)

    Reageer
    #4

    Daar is je huisarts toch voor? Verder niet over nadenken en gewoon gaan.

    Reageer
    #5

    Dat is waar. Maar misschien maak ik me wel te druk over mn pijn? Want het is niet constante pijn, maar meer als ik erop druk. Had zonet 38,2 maar dat is nu weer afgezakt naar 37,5 (zit de laatste tijd rond deze temperatuur). Misschien was dat wel even hoog, omdat ik het warm had ofzo. Wacht nog even af. Want als ik rustig zit of lig heb ik geen pijn.

    Reageer
    #6

    Weet je nu al wat je had? Heb namelijk net dezelfde symptomen en ben al 2x bij HA geweest, eerste keer zei die dat ik constipatie had en 2 de keer gekneusde rib.. Ondanks dat ik niet gevallen of gebotst was. Had wel een verkoudheid.. Maar pijn is nu nog steeds hetzelfde ook links van mijn navel en onder links in mijn buik.

    Reageer
    #7

    Ik heb ook dezelfde klachten zonder resultaat bij huisarts. Zou ook graag weten of er its is uitgekomen.

    Reageer
    #8

    ik heb daar ook altijd pijn..en heel opgeblazen altijd:s en niks helpt huisarts zegt dan dat prikkelbaardarmsindroom is ma deze last nooit gehad.. en heb scann gedaan bloed laten trekken enz.. en ze vinden niets.. ja antidepressiva heb ik nu gekregen:s ben niet depri.. zou het iets kunne ze zijn dat ze niet gezien hebben? ben ongerust... grtjs

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    De klachten kunnen heel goed door je maag worden veroorzaakt. De maag ligt links onder je ribben. Je zou bij de huisarts een verwijzing kunnen vragen voor de MDL arts. (internist)

    Reageer
    #10

    Ik heb net dezelfde klachten al 4 jaar lang zonder medische diagnose tot hiertoe. Op 4 april as heb ik opnieuw een echo van mijn organen. Bij mij begon de pijn een jaar en half na mijn eerste zwangerschap ik had tijdens mijn twee zwangerschappen hier altijd een enorme druk vanaf 6 maanden tot einde alsof ik een spierverrekking had ofzo. Maar na mijn zwangerschap was dit een lichte druk vooral smorgens nadat ik opsta die uit straalt naar mijn ruggewervel. Alsof er iemand onder mijn ribben een riem aanspant. Nadien heb ik ook buikpijn maar niet die van krampen eerder ontstekingspijn soms licht vergelijkbaar met maandstonden en opgeblazen gevoel. Ik probeer momenteel glutenvrij te eten om te zien of hier ergens de oorzaak kan liggen. Heeft er al iemand van jullie intussen een diagnose?

    Reageer
    #11

    Je klachten zouden veroorzaakt kunnen worden door een middenrifbreuk. Is daar wel eens naar gekeken?

    Reageer
    #12

    ik heb dit ook en de prof stelde vast dat dit een verzwakte binnenste buikspier was. moet nu naar kini. voor de spier wat stevig te maken . maar het doet heel erg pijn .

    Reageer
    #13

    pijn onder linker borst of ribben

    Reageer
    #14

    Al eens bij Tietze gekeken?

    Reageer
    #15

    hoi

    waarschijlnijk heb je fisio nodig om je spieren aan te sterken ik heb het ook gehad .

    Reageer
Reageer op: pijn links onder ribben


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief