Bloed in ontlasting

  • #1

    Hallo,
    Ik heb sinds een aantal maanden bloed in mijn ontlasting. Ik wilde dus graag weten wat het zou kunnen zijn en heb een beetje rond gezocht.
    Ik heb alleen geen idee wat het is...
    Ik heb niet elke keer bloed in mijn ontlasting, soms heb ik het voor 3 dagen en dan is het weer een week of langer weg, waarna het weer terug komt voor een aantal dagen.
    Mijn eetlust is niet aangetast, ik ben niet vermoeid, geen diarree en heb ook geen pijn aan mijn buik.
    Ik kan wel een beetje voorspellen wanneer er bloed bij de ontlasting zit, aangezien ik dan kramp krijg. Maar dat is dan na het toilet bezoek ook weer over.

    Ik zou naar de dokter kunnen gaan, maar als 19 jarige zit ik niet te wachten op een enge vent in me kont. Het lijkt me echt veel te eng.

    Iemand ideëen?
    Alvast bedankt

    Reageer
    #2

    Als het helder rood bloed is, kan een inwendige aambei de oorzaak zijn. Een andere mogelijkheid is een aandoening van je darmen. Is het donker bruinig bloed dan kan het om een maag of darmaandoening gaan.
    Ik begrijp dat je het vervelend vindt maar de gang naar de huisarts is toch wel aan te raden.

    Reageer
    #3

    Hoi, ik heb het ook! En al dik een jaar, heb je gemerkt of het voor of na je drol komt? Anders blijft het zeg maar  op je drolll liggen en komt het als laatste mee! Ik heb wel reggelmatig beetje kramp opsepatie! Ik ben ook bang om te gaan en zeker wannneer je slecht nieuws hoort? K of zo! Pfff! Ja toch? Maar dan zit er slijm bij en is het geloof dik donker rood tot bijna zwart? Ik eet al jaren heel slecht en weinig beweging en zo! Je ziu ook foto's kunnen maken van het bloed en je drol kan je dat ook aan je dokter laten zien en kan hij gelijk zeggen of je onderzoek nodig hebt snap je!? Dat ga ik zelf ook doen! Hee je moet wel gaan hoor je bent pas 19 nu benn je nog niet te laat en ze kunnen veel tegenwoordig!! En vragen en onrust in je hoofd is ook niks toch!sterkte en gr erik uit rotterdam

    Reageer
Reageer op: Bloed in ontlasting


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief