wisselende klachten maag en darm. wat te doen?

  • #1

    Dag,

    Sinds een week ongeveer heb ik erg veel, maar steeds wisselende, klachten mtb mijn maag en darmen. De ene dag moet ik na het eten enorm nodig poepen, de andere dag wordt ik misselijk. Nu, na een week, kan ik samenvatten: elke dag moet ik wel een keer overgeven. Elke keer op een ander moment (vaak savonds, vlak voor slapen). Ik heb vlak na eten (zelfs een halve boterham) pijn in mijn buik of misselijkheid en ik heb erg weinig honger over het algemeen.
    Wat me ook opvalt is dat mijn ontlasting erg dun is (bijna water, en soms slijmerig) en het komt vaak met enorme kramp in de bovenste darmen.

    Kan het zijn dat het vocht uit mijn voeding wel doorloopt, maar het vaste in het begin van mijn darmen blijft hangen? Ik geloof (maar weet het niet zeker) dat de laatste keer dat ik fatsoenlijk (dan bedoel ik. Met een beetje stevigheid en inhoud) gepoept heb, vorige week maandag wss. Anderhalve week terug dus.

    Ik heb hier thuis nog ladder poeder (iets met lax .. Orange) liggen. Is dit aan te raden of juist niet?

    Reageer
Reageer op: wisselende klachten maag en darm. wat te doen?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief