Opgezette buik

  • #1

    Ik heb nu al jaren last van een vervelende opgezette buik en ben er ook al eens mee naar de dokter geweest, maar die vertelde mij dat het waarschijnlijk gewoon lucht was (zonder ook maar vragen te stellen!). In de ochtend is het gewoon helemaal plat maar zodra ik ook maar iets eet of drink, zelfs water, begint die gelijk op te blazen.
    Ik eet helemaal niet snel en ik kauw goed en ik heb sinds een paar weken alle frisdranken ingeruild voor ranja maar er is geen verbetering. Een ander probleem is ook dat ik niet echt een regelmatige stoelgang heb, ik kan soms twee keer per dag de grote boodschap doen of twee dagen helemaal niets.
    Ik ben sinds een paar jaar aan de pil (microgynon 30) maar de klachten waren al van voor ik dat begon dus het lijkt mij sterk dat het daar aan ligt.
    Voor de rest eet ik voor ontbijt en lunch meestal twee sneetjes bruin brood met wat beleg of een kom met muesli en in de avond aardappels, stukje vlees en groente.
    Verrassend is dat mijn moeder altijd al last had van haar maag en darmen, maar zij drinkt veel wijn en daar kan het misschien ook wel aan liggen terwijl ik nooit drink.
    Ik hoop dat ik hier wat antwoorden op kan krijgen!

    Reageer
Reageer op: Opgezette buik


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief