Dunne en groene ontlasting gepaard met buikkrampen

  • #1

    Hoi iedereen!

    Ik heb sinds maandagochtend last van diarree wat gepaard ging met ernstige hoofdpijn, maagkrampen, zweterigheid en rillingen. Nu zijn al die dingen over behalve mijn maagkrampen en diarree. Toen ik vanavond naar het toilet ging, was het nog steeds waterig en het zag er olijfgroen uit. Ook bleef het drijven. Ik schrok best wel toen ik het zag en besloot toch maar even na te vragen wat dit te betekenen heeft in combinatie met andere (vorige) klachten.

    Heel erg bedankt alvast,
    Wesley

    Reageer
    #2

    Beste Wesley,
    Het kan een buikgriep zijn of een voedselvergiftiging. Weet je nog wat en waar je zondag hebt gegeten?

    Reageer
    #3

    Ik heb zondag in het vliegtuig zo'n maaltijd gekregen van mijn vlucht vanuit Houston.. Het was kip met barbequesaus en wat groentes. Ik zat eraan te denken dat het misschien ook door het reizen zelf zou kunnen komen maar weet niet zeker.

    Wesley

    Reageer
    #4

    Jetlag icm voedselvergiftiging?

    Reageer
    #5

    Het zou niet de eerste keer zijn, dat voedsel geserveerd in het vliegtuig voor problemen zorgt. En zeker kip. Een toch al uiterst gevoelig product. Neem eens contact op met de maatschappij.

    Reageer
    #6

    Hallo, ik heb daar nu ook last van. Ik liep de trap af en onder aan de trap zakte ik in... Me moeder ving me gelukkig op, nu heb ik een afspraak bij de huisarts. Misschien moet jij dat ook doen?

    Succes!!!

    Sanne 12 jaar

    Reageer
    #7

    Ja, dat zou ik ook doen, het is misschien wel hun schuld...?

    Reageer
Reageer op: Dunne en groene ontlasting gepaard met buikkrampen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief