Operatievideo laparoscopische Toupet fundoplicatie

  • #1

    Hallo,

    Heeft iemand ervaring met deze operatie? in Leiden hebben ze deze operatie ontwikkeld, schijnt beter te zijn dan de Nissen operatie.

    Ik heb ook sinds een jaar last van een middenrifbreuk, ben het ook erg zat en ben mezelf aan het inlezen wat voor operaties er zijn. Bestaan er ook operaties alleen aan het middenrifbreukje, zonder dat ze aan je maag komen met dat omklappen om de slokdarm? want heb geen last van maagzuur en oprispingen.

    Heb hele erge last van zeurende beurs gevoel vlak onder de borsten in het midden, ook na ontlasting doet het erg zeer, zelfs als je daarvoor niks voelde. Alsof er een heel gat achterblijft, ook met urine in de blaas irriteert die plek vreselijk. Net als een gevoel alsof iemand een stomp gegeven heeft op die plek en helemaal blauw is. Kan dit te maken hebben met die scheur?

    Heb ook een afspraak staan bij de arts, maar ga liever naar de beste arts die er is op dit gebied. Wie neemt je klachten het beste serieus, hoorde dat Dr. Broeders erg goed is? want voor mij zou dan 1.5 uur reizen zijn.

    Hoor graag reacties tegemoet

    Sterkte iedereen met zijn klachten

    Reageer
    #3

    had ook last van een middenrifbreuk door een ongeval. Na een mislukte nissen operatie en veel nare gevolgen terecht gekomen bij prof Pattyn in UZ Gent. Heel minzame man deze heeft een toupet nissenoperatie uitgevoerd , en nu is het resultaat ok. ben deze man zeer dankbaar hiervoor.

    mvg,luc

    Reageer
Reageer op: Operatievideo laparoscopische Toupet fundoplicatie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief