Buik doet raar..

  • #1

    Hallo iedereen, heb afgelopen dagen last van mn buik. Af en toe lichte steekjes links rechts in mn onderbuik, veel afscheiding, maar ook een heel klein beetje bloed aan de buitenkant van mijn poep.. Voor de rest niet misselijk ofzo. Weet iemand wat dit kan zijn?

    Reageer
    #2

    Buikgriepje?

    Reageer
    #3

    Hmm zou kunnen.. Maar heb ook last van opzicht veel witte vaginale afscheiding.. En moet een dezer dagen ongesteld worden. (Voor deze info ben ik niet in de goede onderwerpsgroep maarja).

    Reageer
    #4

    Ruikt je afscheiding anders, sterker? Kan het een Candida infectie zijn? Dat geeft ook buikklachten. (Candida is geen SOA).

    Groet Emma

    Reageer
    #5

    Ja.. het ruikt sterker en vies

    Reageer
    #6

    Ook jeuk? Dan vermoed ik dat het een Candida infectie is. je kan aan de huisarts om GynoDaktarin vragen. dan ben je er zo weer van af.

    Emma

    Reageer
    #7
    Reageer
    #8

    Ik heb geen jeuk

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Alhoewel, wel een klein beetje rond mijn schaamlippen, niet erin.

    Reageer
    #10

    Je zou een tube Daktakort vaginale crème kunnen kopen. Als het dan niet overgaat, dan toch maar even naar de huisarts.

    Lola

    Reageer
    #11

    Ook moet ik best veel poepen voor mijn doen (soms wat dun), en redelijk veel plassen. De lichte steken in mijn buik zitten nu eigenlijk meer in mijn bovenbuik en soms zitten ze zelfs overal in mijn buik.. De afscheiding is wat vermindert. Persoonlijk denk ik niet dat ik een blaasontsteking of een infectie heb want heb geen pijn bij het plassen of jeuk. Wat kan dit zijn..?

    Reageer
Reageer op: Buik doet raar..


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief