Lichte buikpijn

  • #1

    Mijn linkeronderbuik om precies te zijn. Heel soms voel ik wat kleine, niet zeer pijnlijke, lichte steekjes. Ook heb ik wat meer afscheiding dan normaal .. wittig en het ruikt een beetje vies :s (geen bloed.) Ook heb ik een beetje last van winderigheid en voor mijn doen veel moeten poepen (deze winderigheid is wel een beetje aan het afnemen.) Ik heb geen gespannen borsten o.i.d. Ik heb ook een vriend trouwens. Afgelopen woensdag heel kort en veilig seks gehad (niet "wild") met alleen een condoom. Dat is trouwens heel veilig allemaal gegaan. Ben 17 en niet aan de pil. Ook ben ik de laatste tijd een beetje gestrest door school en thuis. Kan iemand mij helpen? 

    Reageer
    #2

    ik heb 3 dagen geleden sex gehad met mijn vriend heb het veilig gedaan hij is buiten mij klaargekomen, heb voorde gein met mijn vingertopje een klein beetje sperma in mijn vagina ingang gestopt kanik zwanger worden hierdoor,ik heb het gevoel alsof mijn buik opgezwollen is kan dat? en hoor rare geluiden in mijn buik terwijl ik de hele dag goed eet en vol zit.

    Reageer
    #3

    Waarom heb je veilige seks en stop je dan sperma handmatig in je vagina? Voor de gein, zeg je ??? Dat begrijp ik echt niet, maar goed, antwoord op je vraag: ja, je kan op deze manier zwanger raken. Het is 3 dagen geleden, dus te laat voor de MAP, alhoewel je aan je HA nog de Ellaone kunt vragen. Als jij het sperma bij jezelf naar binnen hebt gebracht tijdens je meest vruchtbare dagen, is er een kans dat je jezelf bevrucht hebt. Maar na drie dagen al zwangerschapsverschijnselen hebben, dat is onmogelijk.

    Reageer
    #4

    Waarom ben je niet aan de pil?

    Reageer
    #5

    Hoe oud ben jij?! Voor de gein?

    Reageer
    #6

    Pfff zal je vriend leuk vinden. Not.

    Reageer
    #7

    Uhm ik ben niet aan de pil omdat mijn moeder hierover moeilijk gaat doen.. En zou iemand misschien antwoord op mijn vraag kunnen geven?

    Reageer
    #8

    @Anoniem,
    Nou zwanger ben je niet want je hebt veilige seks, dus het zal wel door de spanning komen thuis en op school.

    Groetjes

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Lichte buikpijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief