Overgeven en diarree

  • #1

    Gisterenmidag bij thuiskomst na mijn werk werd ik heel suf. Ik ben even op de bank gaan liggen en had geen trek in het avondeten. Ik besloot om mijn bed in te duiken. Eenmaal in bed, begon ik mijn darmen te horen. Ik was aan de diarree, en ben in een uur tijd, drie keer naar de wc gegaan. Ik was uitgeput, en kreeg niets binnen. Ik heb met moeite een halve beker soep gedronken, een stuk appel en sinaasappel gegeten. De klachten werden steeds erger. Ik had buikpijn en kwam nauwelijks uit de wc. Ik had helemaal geen kracht om op de wc te blijven. In de loop van de avond heb ik 4/5 keer achter elkaar overgegeven. Ik voelde me even beter hierdoor en besloot om even iets te eten, ik had immers bijna niets gegeten. Na het eten ben ik weer mijn bed ingegaan en begonnen de klachten weer. Ik was nog steeds flink aan de diarree en heb weer 3/4 keer achter elkaar overgegeven. Ik kon niet slapen in de nacht. In totaal ben ik 5 keer uit bed gekomen om vervolgens tussen de 3 en de 5 keer achter elkaar over te geven. Ik had een fles water naast me staan, en de laatste keer kwam er alleen maar water uit. Na 3 uur hoefde ik niet meer over te geven en naar de wc. Ik heb net ontbeten en alles is er weer dmv ontlasting uitgekomen. Ik ben zo uitgeput, dat ik weer in bed lig. Ik ben in 16 uur tijd, 3 kilo afgevallen.

    Mogelijke oorzaken: ik heb gisterenmiddag een broodje tonijnsalade gegeten van de hema en op mijn werk heb ik twee glazen kraanwater gedronken op mijn werk. Ik heb altijd al betwijfeld hoe zuiver dat is. Het kan ook zijn dat de salade over datum was.

    Twee weken geleden, was ik in de nacht ook heel erg misselijk en had ik het gevoel dat ik aan de diarree was. Toen ik op de wc was, ben ik voor het eerst in mijn leven flauwgevallen. Die dag had ik zalm gegeten. Zou het met vis te maken kunnen hebben?

    Mijn eigen dokter is met vakantie en ik ben niet tevreden over de behandeling de voorgaande keer toen ik was flauwgevallen. De waarnemer wilde mij niet op het spreekuur, terwijl ik op twee plekken op mijn achterhoofd was terecht gekomen, twee bulten had, naar zeggen van mijn moeder, ik na het flauwvallen niets zag, en het gevoel had dat ik een hersenschudding had, omdat ik niets door had.

    Hebben jullie tips voor mij hoe ik me zo snel mogelijk beter kan voelen? In de tussentijd heb ik geen vis gegeten.

    Reageer
    #2

    er bestaan receptjes die zouden moeten helpen tegen hevig diarree, maar ook genoeg water drinken denk ik is zeer belangrijk want veel diarree kan zorgen voor dehydratatie.
    Rijstwater
    Benodigdheden:
    - 100 gram ongekookte rijst
    - 1 liter water
    Bereidingswijze:
    Water koken, 2 eetlepels rijst toevoegen, 20 minuten laten koken, zeven.
    Dit gedurende de hele dag drinken.
    antibioticum kan helpen als het egt ernstig word.

    ik heb een klein vraagje zou ik jou verhaal mogen gebruiken voor mijn gip ( ik doe onderzoekswerk over diarree en alles daar rond? )
    alvast bedannkt

    Reageer
    #3

    Ik denk dat je twee keer pech hebt gehad met vis. Heb je het ooit eerder gehad na eten van vis of was het alleen na deze twee keer? Anders ben je misschien allergisch voor vis?

    Groetjes

    Reageer
Reageer op: Overgeven en diarree


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief