zwanger? harde buik…

  • #1

    ik lag laatst met me vriendin in bed en ben een heel klein stukje in dr geweet.... maar ik ben niet gekomen.... ze heeft nu na 2 weken last van een harde buik... zal ze zwanger zijn?

    Reageer
    #2

    Tsja, theoretisch kan het dat ze zwanger is. Je bent in haar geweest. Wanneer moet ze ongesteld worden?

    Groetjes

    Reageer
    #3

    Oh, is ze niet aan de pil dan?

    Reageer
    #4
    Reageer
    #5

    Ja dat snap ik.... nee ze is niet aan de.pil... ze moet volgende week ongestelt worden... maar als ze een harfe buik heeft is ze dan sowieso zwanger??

    Reageer
    #6

    Welnee, een harde buik kan meerdere oorzaken hebben: spanning, buikgriep, obstipatie etc. Zo snel raakt een vrouw niet zwanger hoor. Daar heb je toch echt een eicel en een zaadcel voor nodig. En dan nog moet de vrouw in haar vruchtbare periode zijn... Ik denk niet dat je vriendin zwanger is hoor.

    Reageer
    #7

    Ze moet volgende week ongesteld worden ze heeft nu last van haar buik haar rug en ze heeft dus een harde buik... is ze dan sowieso zwanger??

    Reageer
    #8

    Kimmie hardstikke bedankt... Voel me nu al een stuk beter... was echt heel erg bang... Ik hoop dat ze dus niet zwanger is... ze heeft tot nu toe alle symptomen van ongesteld dus we zullen zien... allemaal hardstikke bedankt... gr. nick

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Hoi Nick, zwangerschapsverschijnselen kan ze echt niet nu al hebben hoor. Ik denk niet dat je je ongerust hoeft te maken. Ik denk eerder dat het symptomen zijn dat ze ongesteld gaat worden. Wacht nog even een weekje af tot de menstruatie. Als die dan uitblijft, kan ze een testje doen, alhoewel ik denk dat het allemaal wel meevalt. houd je ons op de hoogte?

    Groet Sanne

    Reageer
    #10

    Ja is goed... allemaal hardstikke bedankt... sorry dat ik jullie hiermee lastig val... voortaan tog maar een condoom....

    Reageer
    #11

    Tsja, met condooms ben je safe!

    Reageer
    #12

    Ja is goed... allemaam bedankt ik hou jullie op de hoogte.

    gr. niels

    Reageer
    #13

    Nog 1 vraag ze zegt net dat ze erg misselijk is en het gevoel heeft dat ze moet overgeven.... dit in combinatie mer een harde buik... zal zel zwanger zijn? Nee tog??

    Reageer
Reageer op: zwanger? harde buik…


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief