Slokdarmproblemen op een andere plaats voelen?

  • #1

    Weet iemand of het mogelijk is dat ik iets aan mijn slokdarm zou kunnen voelen aan mijn ribben precies onder mijn rechterborst?
    Ik heb namelijk al 5 maanden een gevoeligheid/lichte pijn onder mijn rechterborst. De 'aanvallen' duren altijd slechts een paar seconden. Soms voel ik het dagen niet en dan begint het weer. De reden dat ik denk dat het mijn slokdarm is, is dat ik het vaak tijdens het eten voel. Maar het gekke is dat ik zeker niet altijd tijdens het eten voel, en ook heel vaak gewoon tussen maatlijden in. Ik ben bij de huisarts geweest en zij dacht toch eerder aan een spier of zo. Inmiddels ben ik ook bij een fysiotherapeut geweest en die wist zo 1,2,3 ook niet wat het zou kunnen zijn, behalve dat bij mijn ruggegraat niet alles zo bewoog als het zou moeten.
    Maar ik maak me toch steeds zorgen dat het iets aan mij slokdarm zou zijn, maar ik voel we verder nooit iets achter mijn borstbeen. Iemand een idee?

    Reageer
    #2

    Ik vergeet nog vanalles te schrijven. De pijn zit onder mijn borst maar dan heel rechts, dus eigenlijk helemaal niet in de buurt van de slokdarm. En ik ben een vrouw van 29 en voor de rest voel ik me ontzettend goed.

    Reageer
Reageer op: Slokdarmproblemen op een andere plaats voelen?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief