gelige ontlasting met bloed ertussen

  • #1

    Vanaf mei 2012 heb ik enorme abcessen gekregen rond mijn liezen/schaamstreek. Ik ben hiermee naar de huisarts gegaan, die mij antibiotica gaf. Echter terwijl ik de antibiotica slikte, kreeg ik gewoon nieuwe abcessen erbij die dan ( zonder verdoving ) weg gesneden werden.Ik kreeg een 2e zwaardere antibiotica kuur daarna, met clavulaanzuur erin. Ook dit heeft niets gedaan bij mij, de abcessen kwamen terug. Ik heb toen ook vermeld dat de ontstekingen samen gingen met verstoppingen en zelfs bloed bij de ontlasting.

    Mijn bloed is daarna op verschillende dingen nagekeken, maar niets afwijkends werd er toen in mijn bloed gevonden. Ik kreeg de Diane pil, maar dan van de apotheek de naamloze variant, van het merk Mylan. Deze pil moet ik altijd door slikken. Dus geen menstruaties meer. En het gaat goed ! Ik ben vrijwel abcess vrij, maar wel een diagnose rijker: Hidradenitis. Die diagnose kreeg ik in het UMC, waar ik was, voor een heel andere medische vraag.

    Nu maanden verder, het is nu november, heb ik ineens een heel andere stoelgang. Vorige week moest ik ineens 7 x op een dag naar de wc. Dat ben ik niet gewent, heb al vanaf toen ik een baby was verstopt gezeten. Er is nooit een onderzoek naar geweest.

    Nu ontdekte ik ook (weer) bloed in mijn ontlasting, best veel. Het was mij al vaker opgevallen de afgelopen tijd, dat mijn ontlasting wel veel verschillende kleuren in 1 heeft.

    Nu ben ik hiermee naar de huisarts gegaan, want ik had ook geweldige buikpijn gehad, links onder. Daarnaast heb ik de hele tijd een drukkend gevoel links onder mijn ribben uitstralend naar mijn rug. Ik kan niet langer dan 5 minuten lopen daardoor, en alles gaat traag. Ook heb ik heftige steken ervaren in mijn rechterzij en rond mijn navel. Maar dat is eventjes telkens.

    Ik trof een andere huisarts vorige week, dan die van mijzelf. Ik had de indruk ( door mijn leeftijd waarschijnlijk ) dat ze het al meteen af deed als, aambeien. Ik kreeg een recept voor zetpillen, bij aambeien. Dit recept heb ik niet aangenomen, omdat ik totaal geen enkele last van jeuk of pijn in of om mijn anus heb, dus volstrekt overbodig lijkt mij. Deze huisarts, heeft alleen een inwendig onderzoekje gedaan, maar voelde helemaal niets. Ze heeft niet op mijn buik gevoeld of iets dergelijks. Zelf moest ik eraan toevoegen dat ik ook een kleine verhoging had. Hier vroeg ze niet eens naar, dus zei ik het zelf maar. Wat ze wel vroeg, was of ik bietjes had gegeten. Nee, dus !
    Daarom, waren het aambeien. Veroorzaakt door verstoppingen. Ik kon zelfs een laxeer middel mee krijgen...
    Onzin als je een foto, van 3 verschillende hopen diaree met bloed hebt laten zien !!!

    Ik vroeg om een doorverwijzing naar een internist. Deze kreeg ik niet van haar, want '' zij maakt zich geen zorgen...'' Nou ik dus heel toevallig wel !!! Zeker in combinatie met de hidradenitis. Hidradenitis gaat namelijk nog wel eens samen met Crohn.
    Ook hier, had ze geen boodschap aan behalve, met een gezicht zonder een spier te vertrekken: '' Ik vind het heel vervelend, maar ik maak mij geen zorgen.''

    Nu een week later, is mijn ontlasting niet veel beter.
    Het begint nu de kleur te verliezen, het nijgt naar geel. Er zitten nog steeds stukjes bloed tussen en om het nog onsmakelijker te maken, ook gele stukjes, op slijm achtig lijkende dingetjes.

    Ik ben nagegaan wat ik allemaal heb gegeten. Mijn menu is niet zo groot meer, want dan beginnen de steken weer. Ik heb niets gegeten wat deze kleur(en ) kan veroorzaken.

    Morgen ga ik weer naar de huisarts bellen.
    Want dit lijkt me niet gezond maar wel op een hoop lijken.

    Ik kan er geen aambei van maken.
    Iemand enig idee ?

    [img]http://www.dokter.nl/media/kunena/attachments/legacy/images/010.JPG[/img]

    Reageer
    #2

    http://nl.wikipedia.org/wiki/Ontlasting
    Hier zie je op wat de oorzaak kan zijn van de verschillende kleuren ontlasting.
    Je huisarts mag geen doorverwijzing weigeren als je zulke zorgen maak.
    blijf erover door gaan zal ik zeggen want dit is geen goed iets als het zo van kleur veranderd.

    Reageer
    #3

    Vraag om een maag/darm onderzoek.

    Reageer
Reageer op: gelige ontlasting met bloed ertussen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief