scheurtjes anus

  • #1

    Hallo,

    Dinsdag had ik wat bloed bij mijn ontlasting, en iets bij het afvegen. Geen pijn oid en geen harde ontlasting. Ik heb het eigenlijk altijd zacht(lekker onderwerp ook eigenlijk)
    Omdat ik dit een paar maanden terug ook had gehad(toen was het een aambei) en ik nogal een hypochonder ben, ben ik woensdag naar de huisarts geweest.
    Ze heeft mij onderzocht en zag geen aambeien maar een klein scheurtje.
    Daar komt volgens haar het bloed vandaan. Ik heb er verder niks voor gekregen omdat het niet een groot scheurtje was. Ik moest zinkzalf gaan smeren. Op die manier moet het langzaam genezen.

    Ik was natuurlijk opgelucht en meteen begonnen met smeren. Heb nog wel elke dag wat bloed bij ontlasting(3 dagen dus) tot aan.gister. Dus ik dacht, mooi het is over! Maar nu net weer naar de wc geweest(ingesmeerd en wel) en toch weer wat bloed op de ontlasting en bij het afvegen.

    Mijn vraag: is het wel normaal dat er een dag geen bloed bij de ontlasting zit en de volgende dag ineens weer wel?
    En met afvegen zit er alleen bij het eerste velletje bloed en daarna niks meer, is dit ook wel normaal?

    Hoop dat iemand mij antwoord kan geven!

    Reageer
    #2

    Als het maar een heel klein beetje bloed is, zou ik me er niet druk om maken. De huisarts heeft je onderzocht en heeft zinkzalf geadviseerd. Gewoon nog een poosje blijven smeren. Mocht het nou echt niet over gaan of erger gaan bloeden, dan zou ik teruggaan naar de huisarts.

    Groetjes

    Reageer
Reageer op: scheurtjes anus


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief