Zware buikkrampen, wie herkent/weet?

  • #1

    Hallo allemaal,
    Ik heb al een hele tijd last van buikkrampen. Ongeveer 3 jaar geleden is het begonnen. Toen was het een paar keer per jaar en nog niet zo hevig. De laatste tijd komt het vaker voor (soms 1x per 2 maanden, soms 4x per maand) en veel heviger.
    Ik wordt 's ochtends bijna altijd wakker met ochtendmisselijkheid (niet zwanger, 100% zeker) maar dat wordt na het drinken van een yakultje weer beter zodat ik tenminste kan eten. Als ik buikkrampen krijgt kondigt dat zich aan met lichte buikpijn aan en wordt steeds zwaarder. Als je meteen gaat ben je na een kwartier weer van de wc af. Wacht ik langer kan dit zo een half uur duren.
    Vandaag ben ik ermee wakker geworden. Ben meteen naar de wc gegaan toen ik het voelde. Ik had diaree en zo'n hevige pijn in mijn hele buik dat ik geen goede houding kon aannemen waardoor het minder werd. Opdenduur werd ik lijkbleek, begon ik nat te worden van het zweet over mijn hele lichaam,kreeg ik braakneigingen zonder echt te braken, voelde tintelingen op mijn tong, mijn neus voelde aan alsof ik een bloedneus kreeg, begon te trillen en kreeg wat vlekjes voor me ogen. Opdenduur stopt het een beetje en dan beginnen de buikkrampen na een paar minuten weer. Het wisselt elkaar af. Dit herhaalde zich vandaag in de 20 minuten dat ik op de wc zat vandaag. Toen de buikkrampen minder werden en ik voelde dat het afgelopen was begon ik te bibberen van de kou.

    Ik eet vrij normaal. Bijna elke dag vlees, groentes en fruit. Drink genoeg. Eet wel veel koekjes en snoep. In het weekend chips en 1x per week patat en tussendoor soms een frikandelletje.

    Ik hoop dat iemand de symptomen heeft of ze herkent en weet waar het aan kan liggen. (iets mis met me darmen/maag, verkeerde voeding?)

    Alle reacties zijn welkom.

    Reageer
Reageer op: Zware buikkrampen, wie herkent/weet?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief