Iemand bekend mee?

  • #1

    Hallo,

    Ik ben een vrouw van 21 jaar
    Sinds het begin van het jaar weet ik dat ik de ziekte van Crohn heb. Ontsteking gehad, die is behandeld en de ziekte is volgens mn arts in remissie.

    Nu heb ik sinds 3 weken weer last van mn buik.
    Het begon als een stekende pijn rechts onderin, voelde alsof er een nieuwe ontsteking kwam. Na een dag waren de steken weer weg, maar kon ik nog steeds niet poepen.
    Een week lang langs de huisarts en huisartsenpost, verschillende laxeermiddelen gehad en inmiddels alles leeggepoept.
    Probleem opgelost, zou je denken.

    Na die tijd bleef ik pijn in mn buik hebben. Het is geen constante pijn, maar als ik op mn buik druk doet het heel erg pijn.
    Ben ruim 6 kilo afgevallen in deze 3 weken en mn eetlust is niet zoals het hoort. Al meerdere medicijnen tegen misselijkheid gehad en zit nu ook weer aan de maagtabletten.

    Heb in de afgelopen weken al een echo gehad, bloedonderzoek, echo bij de gynaeoloog en gister een gastroscopie. Uit alle onderzoeken kwam niks.
    Bij d gastroscopie zijn wel biopten genomen, waarvan ik donderdag de uitslag krijg.

    Mn ontlasting wisselt, soms gaat het heel moeizaam en moet ik hard persen en soms komt het er zo uit. Wat me wel opvalt is dat het vrij luchtige ontlasting is. Beetje structuur van filet americain haha

    Opzich kan ik er wel redelijk mee leven, zij het niet dat mn energie veel lager is. Probeer maandag, na 3 weken, weer naar school te gaan.
    Is er iemand die dit herkent of stel ik me aan?

    Groetjes

    Reageer
    #2

    Ik denk dat je bang bent dat het door de Crohn komt. Je hebt alles gedaan wat je kon doen; weer laten onderzoeken. Ik ben benieuwd wat er uit je test komt, laat je ons dat weten?

    Reageer
Reageer op: Iemand bekend mee?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief