Borrelende buik en lucht in slokdarm

  • #1

    Hallo, ik ben een jongen van 18 en ik loop sinds januari al met twee vervelende, irritante klachten, namelijk

    1) dat mijn buik, darmen of maag (volgens mij mijn darmen?), borrelen en ik vergelijk het een beetje met een honger gevoel. De ene dag is het minder tot weg en de andere dag heb ik het de hele dag of de hele avond.

    En 2) dat ik het gevoel heb dat er lucht omhoog komt door mijn slokdarm maar ik hoef geen boer te laten (ik laat maximaal 2 boeren per jaar, onverwachts). Mijn moeder hoort het ook van een afstand en soms word ik er gewoon misselijk van. Ik heb het ook toen ik naar school fietste afgelopen jaar en nu in de bus naar school.

    Iemand enig idee of iemand die deze 2 klachten herkent?

    Reageer
    #2

    Hai, heb je ook een afwijkende ontlasting?

    Reageer
    #3

    Ontlasting is niet anders dan normaal. Ik ben ook niet winderiger dan anders en boeren laat ik niet, allen het gevoel van lucht. Ben wel langs de huisarts geweest en die adviseerde geen prik en rustiger eten zodat er minder lucht word ingeslikt. Dat ging redelijk maar het was niet over. Toen kreeg ik druppeltjes wat ik voor de maaltijd moest nemen wat ook niet een goede oplossing was. De huisarts kan me wel doorsturen naar een gastronoom(?), iemand die met een kleine slang en camera naar de maag gaat volgens mij. Ik zit nu wel te denken om dat te gaan doen, aangezien ik er nu wel genoeg van begin te krijgen.

    Reageer
    #4

    Hallo Jan, houd je ons op de hoogte?

    Reageer
    #5
    Reageer
Reageer op: Borrelende buik en lucht in slokdarm


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief