Plotseling extreem opkomend maagzuur

  • #1

    Hallo,

    Ik heb sinds drie weken last van extreem opkomend maagzuur. Ik moet wel zeggen dat ik geen "voorbeeldige" eter ben, maar denk er sinds ik hiervan last heb goed om.

    Het begon ongeveer drie weken geleden toen ik ging tennissen (wat ik actief beoefen). Tijdens een wedstrijd steeds opkomend maagzuur. tegenwoordig heb ik constant een opgeblazen gevoel in mijn maag, opkomend maagzuur na het eten of drinken zelfs als ik stil zit en veel moet boeren. De dokter zegt dat het aan het eetpatroon ligt, maar ik doe niet anders als de rest van mijn leven en had er nooit last van. Nu heb ik binnen drie weken het plots heel extreem.

    Ik heb geen last van hoesten of zwarte ontlasting (waar de dokter naar vroeg) wel heb ik als ik wakker word vaak last van mijn buik (rechts) maar denk niet dat het hiermee te maken heeft.

    Moet ik mij zorgen maken of gaat het wel weer over?

    Reageer
Reageer op: Plotseling extreem opkomend maagzuur


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief