hevige buikkrampen

  • #1

    ik heb al zo lang als ik me kan voorstellen,zo af entoe zulke hevige buikkrampen en die duren meestal maar 2 tot 4 min dan breekt me overal het zweet uit en weet ik me geen houding te geven. Het ontstaat uit het niets en is ook zo snel weer vertrokken. Als ik thuis ben ga ik meestal met een kussen op me buik voor overgebogen zitten dat helpt het meestal te verdragen tot de minuten voorbij zijn. er zit ook geen regelmaat in, eerst dacht ik dat het na het eten vaak was maar die regelmaat was ook snel ontkracht, het is ook niet dat ik naar de wc moet. ik ben een jonge man van 25 jaar oud.

    De reden dat ik nooit naar een dokter ben geweest is omdat dit heel moeilijk uittelegen is en ik dacht altijd ach die 2 minuten pijn leiden maar ik kan het steeds minder verdragen toch loop ik hier zeker al 10 tot 12 jaar mee.

    Reageer
    #2

    Hallo Jeffrey, toch maar eens om een colonscopie vragen. Al ruim 10 jaar, lijkt me geen pretje nee. Laat je weten hoe het verder gaat met je?

    Groetjes Emma

    Reageer
    #3

    colonscopie is anders ook absoluut geen pretje! zeker verdoving vragen en hopelijk lust je het drankje tevoren wel!

    Reageer
    #4

    Ik heb een colonscopie onder algehele narcose gehad, dus heb er niets van gemerkt. Maar dat Forlax... gatverdamme wat een smerig spul was dat. En dan twee liter te moeten drinken...

    Reageer
    #5

    Ik heb dit ook al eens gehad. Toen had ik zoveel buikpijn dat ik geen enkele houding wist om het te verminderen. Ik werd er uiteindelijk zo misselijk van dat ik er van moest overgeven. Toen ben ik naar het ziekenhuis gegaan, ze hadden bloed geprikt en ik kon uiteindelijk ook blijven. Ik moest met spoed een darm onderzoek ondergaan omdat ze dachten dat er misschien een draai in mijn darm zat. (wat uiteindelijk niet zo was) Ze konden niks vinden. Na een paar dagen in het ziekenhuis te liggen moest ik weer een darm onderzoek ondergaan, daarvoor moest ik ook 2 liter van dat laxeermiddel drinken, wat ik dus niet binnen kon houden. Dus moest het met een slangetje via mijn neus, ook niet prettig. Bij het 2e darmonderzoek konden ze ook niet echt iets vinden. Wel zeiden ze dat er veel gas zat. Ondertussen is het weer al een jaar verder en heb ik gelukkig geen erge buikpijn meer gehad. Ik heb wel laxeermiddel gekocht, mocht ik bijvoorbeeld weer heel veel dagen niet naar de wc kunnen, dan neem ik dat zodat ik goed naar de wc kan gaan. Zodat het niet allemaal verstopt gaat zitten en misschien zo toch kan zorgen dat het niet weer gebeurd. Ik heb er nou geen last meer van, ik hoop ook dat ik het niet meer krijg want het is geen pretje! Suc6, en ik hoop dat je er iets aan kan laten doen.

    Reageer
    #6

    Is er iemand die behalve buikkrampen ook krampen in de benen en handen heeft.
    Bij kramp in de hand dan draait mijn hele arm naar buiten en mijn duim staat stijf tegen mijn hand aan. En als ik het in mijn kuit krijg dan heb ik ontzettenden pijn van voeten tot onder in mijn rug.
    Groetjes Gerda
    ps ik hoop dat er iemand tips heeft.

    Reageer
Reageer op: hevige buikkrampen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief