Terugkerende problemen in rechteronderbuik

  • #1

    Hallo allemaal,

    Ik zit nu al een paar dagen met iets in mijn hoofd. Ik heb al van kinds af aan moeite met ontlasting gehad. Ene keer diarree, maar nog vaker last van verstoppingen.

    Nu had ik eind vorig jaar ineens een paar weken lang steken in mijn rechteronderbuik. Ik dacht in eerste instantie aan de eiersprong of iets. Maar dit bleef 4 weken aanhouden...plus dat ik geen ontlasting kreeg (zowel dan moeilijk en heel weinig). Ik ben toen bij de huisarts geweest, die voelde en zei dat mijn dikke darm rechtsonderin verstopt zat, kreeg toen 2 pilletjes (laxeer) toen ben ik goed naar de wc gegaan en is het een poosje weg geweest.

    En nu begint het weer...zit inmiddels weer 2 weken met een gevoelige onderbuik aan de rechterkant (geen echte pijn, meer zeurend) ontlasting gaat weer heel moeizaam, soms straalt het uit naar mijn lies of de rechterkant van mijn zij/rug. Plus dat ik af en toe last heb van slierten slijm (sorry, beetje vies).

    Ik vroeg mij af of iemand dit ook heeft (gehad) en wat dit zou kunnen zijn? Ik heb al geprobeerd om extra vezels e.d. te nemen, maar niets helpt., zelfs gister een laxeerpilletje genomen, maar zelfs die deed niets... Mijn buik is opgeblazen (alleen de onderbuik) enkrijg zelfs mijn broeken niet meer normaal dicht.

    Ik had de huisarts gebeld, maar die is deze week met vakantie. Nu wil ik maandag gaan bellen (aangezien het nu nog vol te houden is) maar vroeg me af of iemand zich hierin herkent en misschien tips heeft voor mij.

    Sorry, tis eenlangverhaal geworden, hopelijk hebik het een beetje duidelijk uitgelegt.

    Reageer
    #2

    Mijn schoonmoeder drinkt al jaren Gezonde Stoelgangthee van J.Hooy want anders kan ze niet naar het toilet. Je zou het ook kunnen proberen.

    Groetjes

    Reageer
Reageer op: Terugkerende problemen in rechteronderbuik


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief