alleen slijm met helder bloed als ontlasting

  • #1

    hoi,

    ik heb het volgende probleem.

    2 weken terug kreeg ik enorme zware buikkrampen het duurde bijna 2 uur voordat er ontlasting uit kwam.

    ik dacht pfff nu zijn de krampen weg maar helaas ze gingen door en na 30 minuten was de ontlasting tussen diarree en vast in, weer 30 minuten later liep ik helemaal leeg.

    vanaf toen heb ik alleen maar krampen gehad en als ontlasting ALLEEN maar slijm met helder bloed er doorheen.( om het half uur een eetlepel )

    dit heeft enkele dagen geduurt, toen kwam er ook weer ontlasting mee samen met het slijm en bloed, weer een dag later was de slijm met bloed verdwenen en nu alleen maar normale ontlasting.

    ik ben de eerste dag ( toen ik slijm met bloed poepte ) naar de huisarts gegaan en deze zijn FF aankijken en als het volgende week nog het zelfde is dan moest ik terugkomen.

    echter die zelfde dag in de avond kregen we het plaatselijke krantje en daar stond in dat er een salmonela uitbraak een dorp verder was daan waar wij wonen, ik had die dag contact gehad met iemand uit dit dorp en heb een uitsmijter gegeten EN die nacht is de ellende begonnen.

    toen ik dit gelezen had heb ik de huisartsenpost gebeld om dit te melden, ik moest even komen en zij hebben mij doorgestuurd naar de eerste hulp en daar is bloed afgenomen.

    het bloed was goed ( beetje verhoogde witte bloedcellen ) en de temperatuur was 38,2, na 2 uurtjes kon ik naar huis. ze zijden wel dat ze een afspraak zouden inplannen bij de DML arts.

    de volgende dag heb ik wat slijm met bloed in geleverd voor een kweek.

    nu 2 weken later heb ik GEEN klachten meer en ben bij de DML arts geweest, GEEN salmonela vastgesteld.

    nu wil ze een darm onderzoek gaan doen ( van achter ) om verder te kijken.

    DIT is het probleem want dat wil ik eigenlijk niet, niet de onderzoek en de slang is een probleem MAAR ik heb hypogondry in een zeer erge vorm en kan niet tegen wachten en onzekerheid.

    DAAROM is mijn vraag moet ik dit onderzoek ondergaan ( DENK AAN MIJN HYPOGONDY ) of is dit niet nodig omdat ik dit nog nooit gehad heb en ook GEEN klachten meer heb.

    wie heeft dit ook gehad en wat moet ik nu doen, IK BEN NU AL HELEMAAL ZIEK ( MAAR OOK ECHT BEROERD )DOOR DE ONZERHEID.

    eri

    Reageer
    #2

    Ik heb dit onderzoek, coloscopie, laten doen onder algehele narcose. Dat kun jij ook vragen. Ik weet nu tenminste dat ik geen poliepen of andere afwijkingen heb in de darm. Dus als ik jou was, gewoon wel doen dit onderzoek. Laat je weten wat de uitslag is?

    Reageer
    #3

    ik heb het ziekenhuis gebeld en na overleg met de DML arts ( door de assistente ) kwam de arts tot de conclusie dat het NIET echt noodzakelijk was om het onderzoek te laten doen.

    En omdat ik een zware vrom van hypogondry heb was ik dus opgelucht dat het niet hoefde en dat ik dus niet 2 weken in het ongewisse hoe te zitten wat voor mij zeeeeeer zwaar zou zijn.

    de assistente voegde daar nog aan toe dat het dus wel goed nieuws is dat het onderzoek niet echt noodzakelijk is.

    ik laat het dus niet onderzoeken en ben zeer opgelucht.

    ben nu bezig met een antibiotica kuur voor de helicobacteri pylori en man wat is dit een zware kuur ben zeer moe en niet helemaal top.

    eri

    Reageer
Reageer op: alleen slijm met helder bloed als ontlasting


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief