wekenlang misselijk (voor in de ochtend), weinig eetlust

  • #1

    Beste leden van Dokter.nl

    Ik begin bij het begin:
    Het begon allemaal op woensdag 28 maart: Ik stond op met buikkrampen en moest overgeven. Een gewone buikgriep, dacht ik dan. En inderdaad na een weekje was ik weer genezen. Ik kon weer normaal eten en had nergens meer last van.
    De volgende maandag, stond ik weer misselijk op en had ik last van diarree. Maar de dag erna was dit weer over. Maar gisteren (woensdag) was het 's ochtends WEER van dat, alleen ging deze keer mijn eetlust ook helemaal achteruit.
    Ik ben dan naar de dokter gegaan en die gaf me Imutis, om de darmflora weer tot rust te laten komen. Hij dacht dat het gewoon nog een 'aanhangsel' was van m'n vorige buikgriep. Ook gaf hij me een potje mee waarin ik wat van mijn stoelgang moest indoen, en hij prikte wat bloed. Uit beide testen was niets uitgekomen..
    Sindsdien is het op en af gegaan. Na een tijdje ben ik ongeveer twee weken klachtenvrij geweest, maar toen begon het allemaal opnieuw.
    De dokter denkt nu da ik misschien lactose intolerant ben. Ik at dagelijks platte kaas, maar nu moet ik het een weekje laten en zien wat dat geeft.
    Ook gaf de dokter me duspatalin en herbo muco flora.
    Inmiddels ben ik drie dagen verder, en heb nog steeds dezelfde klachten: misselijk (vooral 's ochtends), en weinig eetlust
    Ik heb geen idee wat er zich allemaal afspeelt in m'n lichaam, heeft iemand enige ideeën?

    Groetjes
    Steven

    Reageer
    #2

    ik volg even want hier net dezelfde klachten.... Heb ook lactose test moeten doen maar nog geen resultaat van. Ook constant heel moe.pfffff

    Reageer
    #3

    Hoi Lies
    wat erg voor je.. bij mij valt de vermoeidheid heel goed mee.
    Zelf heb ik in afwachting van m'n "lactosevrij" dieet een beetje aan het opzoeken geweest. En ik zie dat coeliakie soortgelijke klachten heeft.
    De dokter heeft wel een bloedtest gedaan bij mij en daar is niets in teruggevonden. Wilt dat zeggen dat coeliakie uitgesloten is? Of wordt hier niet op getest bij een standaardonderzoek? Of komt dit niet altijd tot uiting?

    Groetjes
    Steven

    Reageer
Reageer op: wekenlang misselijk (voor in de ochtend), weinig eetlust


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief