Pijn linkerzij

  • #1

    Hallo!

    Ik heb nu al vanaf zondag ( Het is nu woensdag ) wel een echt erge vervelende pijn. De pijn zit net een beetje onder de ribben maar ook er nog weer bij. Het loopt ook wat door naar achter, maar niet echt door naar de rug.
    Het voelt ook wel als een soort spierpijn, maar ook weer niet. Een grote blauwe plek, een soort van kneuzing. Maar ik kan de pijn niet echt op een plek aanwijzen.
    Bij al een klein beetje meer inademen voel ik de pijn en een beetje opzij draaien voel ik het ook. Zelfs met het lopen.

    Ik kan het niet zo snel op internet vinden.. Ik heb nog geen echte koorts, maar ik voel me niet zo lekker.. Ik heb het heel koud en voel me al 2 a 3 dagen dus niet zo top. Erg lusteloos en moe.

    Ik weet nou niet of ik me aanstel, en of het gewoon spierpijn is, of dat ik hiermee naar de dokter moet? Herkend iemand dit?

    Groetjes
    Romy

    Reageer
    #2

    Voor mensen die nieuwsgierig zijn en dit bericht gelezen hebben ( en het misschien ook hebben ? ).

    Ik ben vandaag naar de dokter geweest. Uit een urine onderzoek bleek toch wel dat ik een blaasontsteking heb. Hier heb ik zelf weinig van gemerkt, maar een klein beetje..

    Hier heb ik een kuur voor gekregen..

    Omdat uit het onderzoek niet kwam dat ik een nierbekken ontsteking had, maar dat ze het toch wel raar vonden dat ik pijn had, moet ik binnenkort naar het ziekenhuis voor een echo...

    Dus het kan toch wel ernstig zijn!!

    Ik laat nog weten hoe het is afgelopen!

    Reageer
    #3

    Romy, bedankt voor het delen van jouw ervaring. Succes met de echo.

    Reageer
    #4

    Hoi,

    Ik lig dus nu gewoon waakker en ben een beetje aan het rondkijken op internet.

    Ik heb ook pijn in mijn linkerzij wat een beetje doorloopt naar de rug maar ook weer niet.

    Maar het zit niet bij mijn niederen meer bij de hoogte van mijn borst.

    Tijdens het ademhalen word de pijn erger, ik dacht eerst aan gekneusde ribben maar op je zij...dus weet nou niet of dat het is.

    En het is weekend dus kan ook niet naar de huisarts.

    Nog tips?

    Groetjes Ichelle

    Reageer
    #5

    hai rody. heb hetzelfde probleem weet jij al wat het is.

    Reageer
    #6

    Hoi ik heb sinds paar uren pijn in mijn linkerkant;-( bij inademen heb ik nog meer pijn..het is een zeurende en stekende pijn...soms moet ik echt schreeuwen door de pijn...ha gebeld moet wachten tot morgen en urine inleveren..als het erger wordt mag ik naar de spoed gaan!!

    Reageer
    #7

    Hallo romy met Ismail kom net van de spoed eisende hulp ik heb presies wat jij zegt alleen ik kan het wel aan wijzen waar de pijn is me linkerzij en soms trekt het ook naar me onder rug een vervelende pijnlijke pijn die ook aan houdt en naar een paar uur gaat het weg heb geen koorts enzo bij mij is het zo denken de dokteren een ontsteking moet morgen weer bloed prikken ik hou je op de hoogte maar je moet meteen naar de huis arts meteen doen a u b ,,!!!

    Reageer
Reageer op: Pijn linkerzij


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief