buikpijn en misselijkheid

  • #1

    hallo,

    Ik heb al een tijdje last van me buik.
    de klachten zijn onderandere harde buik, pijnscheuten die soms ineens erger zijn, misselijk, pijn in de rug ( kan eventueel liggen aan me houding om zo min mogelijk buikpijn te hebben) en bijna constant wel wat buikpijn , maar er zijn momenten dat het veel erger is.
    een tijdje terug moest ik na de huisartsenpost en die zei dat ik waarschijnlijk een verstopte darm of iets in die richting had en ik moest veel drinken.
    na een tijdje had ik weer normale ontlasting en ik drink nog steeds genoeg.
    maar de buikpijn blijft.
    enig idee wat dit kan zijn?

    groetjes,

    yessica

    Reageer
    #2

    ik had een keer streptokokken , die draagt iedereen bij zich, maar toen had ik griep en een week bijna niet gegeten, ik was erg verzwakt daardoor en mijn buik bleef maar zeurende pijn houden, ook afscheiding vagina , na onderzoek daarvan, bleek het van streptokokken( teveel slechte bacteriën) te zijn, na antibiotica van 3 dagen was de afscheiding weg. de buikpijn eerst ook, maar kwam later terug, omdat ik geen zin had in weer antibiotica. ontdekte ik bij de reformwinkel, colloïdaal zilver water, dat is goed tegen virussen bacteriën en parasieten, op nuchtere maag een lepel met water innemen, na enkele dagen was de zeurende buikpijn weg. soms komt die weer terug dan neem ik dat water weer.
    Nu weer last van nu en dan, maar pas geleden een voedselvergiftiging gehad, waarschijnlijk van rozijnen of chocola die allebei vies smaakten,flink overgegeven en diarree, paar dagen niet veel gegeten. voor de buik niet gunstig geweest, begin maar weer met het zilver-water.

    Reageer
    #3

    Ik hoor veel over zilverwater, is het een veilig middel, ik hoor dat je er misselijk van kan worden, dat houdt mij tegen.
    Omdat ik door mijn maagpijn juist vaak misselijk ben.
    Misschien toch proberen.
    Fijn dat het bij jou helpt.

    Reageer
Reageer op: buikpijn en misselijkheid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief