Erge darmkrampen, diarree, diarree

  • #1

    Hallo,

    Ik ben 19jaar oud.

    Ik heb sinds afgelopen zondag in de ochtend mijn gekookte garnalen/mosselen groente salade uitgekotst van de dag daarvoor.
    Gewoon iets verkeerds gegeten dus neem ik aan.

    Ik heb diezelfde zondag middag 38,6graden koorts gemeten. Wat heel gek is, en dat heb ik dus nog nooit meegemaakt is dat de vrij hoge koorts ongeveer binnen 24uur over was.

    Aan het einde van datzelfde etmaal begon ik darmkrampen te krijgen (waar ik zowat nooit maar dan ook nooit last van heb)
    Volgens mij gaat het om de dikke/blinde darm want het zit aan de onderkant van mijn buik.
    Ook voel ik de krampen alleen aan de linker kant van mijn buik (linksonderin dus) nooit aan de rechterkant.

    Ik heb totaal geen last van deze krampen [b]ZOLANG IK NIET EET[/b].
    Zodra ik eet gaat de ontlasting door me dikke darm, en dan moet ik al voor de kleinste behoefte naar de wc anders houd de kramp me gewoon wakker. Ik moet hiervoor dus wel 10-20x per dag naar de wc om een heel kleine behoefte te doen. Ik lijk wel een vergiet. Het is bepaald geen zachtaardige kramp.
    Vrij pijnlijk wanneer er dus geen wc in de buurt is.

    Vandaag kon ik er ook niet door slapen.
    De nachten hiervoor ging het ook moeilijk met slapen. Om de 3 uur werd ik automatisch wakker vanwege de kramp en moest ik eerst naar de wc gaan voordat ik weer in bed kon gaan liggen.
    Me ontlasting bestaat uit diarree welke diarree constant verschilt. De ene keer heel slijmerig, dan bruine smurrie, dan gele smurrie.
    Ook heb ik rare geel/witte klonten in mijn ontlasting gevonden. Ter groote van een kauwgom, soort geel/wit kleiachtig iets.
    Ja dat heb ik eruit gevist gek he..
    Ik heb namelijk totaal niks gegeten dat daarop lijkt. Snap totaal niet hoe dat in mijn maag/darm kanaal terecht is gekomen.

    Ik heb deze gele klei/kauwgom achtige objecten al 2 keer uitgepoept. En 2x niks gegeten dat hierop lijkt.

    De krampen zijn vandaag nog erger als voorheen, maar dat komt volgens mij ook omdat ik vrij veel gegeten heb. Want ik heb mede door de klachten zo min mogelijk gegeten vanwege de krampen. Alleen gisteravond hield ik het dus niet meer. 1 kabeljauwburger, 1 flinke kom soup en 4sneden brood en één bord pap moesten gewoon naarbinnen. Wat dus behoorlijk veel is ter vergelijking met bijna niks eten de dagen daarvoor.

    Gaat dit morgen/overmorgen over? Het is nou al een tijdje bezig.

    En zo niet, is er dan een middeljte by de apotheek dat de pijn tegengaat?
    Of is het nog veel en veel erger?
    Hier begin ik me erg zorgen over te maken.

    Bedankt voor het aandachtig lezen van mijn betoog.

    Reageer
    #2

    Kleine toevoeging, het ergste is dat ik er aambeien aan over heb gehouden. Omdat ik 20x per dag me kont heb moeten afvegen. Ik moet nog steeds vaak naar de wc, maar het wordt nu steeds pijnlijker me kont af te vegen.

    En aangezien ik toch nog een "snelle reactie" heb geplaatst om dit laatste aan te kondigen laat ik ook maar vermelden dat ik een (man ^) ben. Maar volgens mij had de schrijfwijze dat al verduidelijkt.

    Reageer
    #3

    hey
    heb je hierop soms enig antwoord gekregen?
    heb je hier nog steeds last van?

    Mvg,
    K

    Reageer
    #4

    Voedselvergiftiging

    Reageer
Reageer op: Erge darmkrampen, diarree, diarree


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief