pijn rechts onder de ribben

  • #1

    Ik heb nu anderhalf jaar al pijn rechtsonder of bij me ribben.

    het begon met hevige kramp en sindsdien zit de pijn er. Het is een zeurend gevoel.

    het wordt erger na het drinken van alcohol, dan worden het steken. ook bij veel koffie en jus d'orange worden de steken erger.

    ik heb al een aantal onderzoeken gehad begin dit jaar. ze hebben me ontlasting nagekeken, zijn in de maag geweest, een paar echo's, ct scan bloed gecontroleerd.

    er is niets te vinden. hoogstens een iets vervette lever. alleen de klachten houden aan.

    het is ook opvallend dat tijdens het hardlopen ik er op het einde veel last van krijg, zo erg dat ik moet stoppen met hardlopen, het lijkt of er dan binnenin me iets samenknijpt ofzo.

    wat kan dit zijn? kunnen het toch galstenen zijn? of zit er ergens een bacterie?

    Reageer
    #2

    Heeft je arts je al nagekeken op galstenen?

    Reageer
    #3

    ik heb last van gal stennen koffie drinken fruitsap te zwaar eten geeft in de nacht altyd ernstige pijn,soms kryg ik een gal crisis,maar de dr zegt zolang ik geen koorts maak gaan ze de gal er niet uithalen,ik vertel dit om dat het heel lastig is en je in zekere zin belemmert in het doen en laten ,soms voel je een ballon die op springen staat en dan weet ik al dat ik dezelfde nacht weer een aanval ga krygen maar tot op heden zonder koorts,moet ik nu echt wachten tot ik koorts heb??? is mijn vbraag wie kan me helpen? dank uw

    Reageer
Reageer op: pijn rechts onder de ribben


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief