waterdunne ontlasting

  • #1

    hallo,

    zojuist na een lange warme douche, wilden mijn vriend en ik lekker rustig op de bank hangen. Vervolgens in de keuken wat eten klaarmaken. Dus ongeveer 25min na de douche gaat me vriend op de bank zitten, hij staat op en zijn ondergoed zit vol dunne ontlasting, aardig wat het zat namelijk ook op de bank. hij is net naar de toilet geweest, en nu even geen problemen meer. zijn buik is ook keihard.
    Voor zijn harde buik is hij vaker naar het ziekenhuis gegaan SEH maar zij konden niets vinden. aangezien het al laat is. hoop ik op deze manier toch een antwoord te vinden, maak me namelijk best zorgen aangezien hij 25 jaar is.

    Met vriendelijke groet,

    Natasja Vos

    Reageer
    #2

    Hoi,

    De klachten van je vriend klinken als obstipatie / verstopping van de dikke darm. Waarbij er soms alleen waterdunne ontlasting langs loopt. Zie ook: http://www.mlds.nl/ziekten/75/diarree/oorzaak/ (overloopdiarree of paradoxale diarree) Probeer wat meer vezels te eten voor een goede darmwerking. Groente en fruit. Heeft je vriend ook last van koorts (warm / koud gevoel) en vermoeidheid?

    Groet,
    Dennis.

    Reageer
Reageer op: waterdunne ontlasting


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief