Slechte adem en kramp bij ontlasting

  • #1

    Het komt regelmatig voor dat ik wat stink uit mijn mond. Ik heb ook vaak een gele tong, maar die maak ik altijd schoon met mijn tandenborstel.
    Ik gebruik mondspray en poets mijn tanden 2x per dag, maar nog komt het voor dat ik stink uit mijn mond terwijl ik niks, of normaal heb gegeten.

    Ook komt het ongeveer 2x per maand voor dat ik erg pijn krijg in mijn buik/blaas, dan ga ik naar de wc (grote beurt) en als ik op de wc zit krijg ik een erg raar gevoel in mijn buik, en ik denk dat dit krampen zijn. Verder bij mijn anus voel ik vrijwel niks, soms dat de ontlasting 'harder' is, maar over het algemeen niks.

    Verder vind ik het geen prettig gevoel als er iemand tegen mijn borst aan ligt, het voelt niet prettig van binnen en lijkt net of ik dicht gedrukt wordt. Ik voel dus dat er van binnen iets niet helemaal 100% kan zijn.

    Ook heb ik wel eens steken aan de linkerkant ter hoogte van de bovenkant van mijn maag, maar nog wel onder/op mijn rib.

    Ik heb vorig jaar Maart de zeikte van Pfeiffer gehad, een erge versie daarvan, en daarbij ook de bijbehorende maagkrampen, maar dan niet op het toilet.
    Kort daarna, in Augustus heb ik een abcess in mijn keel gehad, en de dokter zei dat dit kwam doordat de Pfeiffer een virus in mijn mond erg aggresief had gemaakt.

    Nu is mijn vraag, wat kan de oorzaak zijn van die slechte adem, buikkrampen op het toilet en die steken?

    Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    Niemand die mij kan helpen? ):

    Reageer
    #3

    Kan dit alles niet de nasleep van Pfeiffer zijn? Iemand anders die dit herkent?

    Reageer
    #4

    heb je antibiotica geslikt?
    was zegt de huisarts van deze klachten?
    groetjes, Brenda

    Reageer
    #5

    Bij zo'n lange ziektegeschiedenis met zoveel klachten kan ik mij niet voorstellen dat er eerder geen arts naar deze klachten gekeken heeft.

    Bij beoordeling van uw verhaal valt mij op dat de beschreven klachten stuk voor stuk onschuldige kwaaltjes zouden kunnen zijn. Zoals bijvoorbeeld de gele tong, de foetor ex ore, pijn in de buik, niet tegen druk op de borst kunnen, af en toe steken en af en toe harde ontlasting... Allemaal mogelijk onschuldige klachten die een dokter die u zou hebben onderzocht al lang aan u verteld zou hebben.

    Toch begrijp ik ook wel uw angst, om mogelijk twee redenen. Blijkbaar heeft u nog niet gehoord wat deze klachten zou kunnen veroorzaken. U weet dus niets en daarom bent u angstig. Of, en dat lijkt logischer, u is vertelt wat de oorzaak van de klachten is door de huisarts maar u wilt dit nogmaals van een ander horen omdat u blijft twijfelen aan de professionele kennis van de huisarts.

    Voor ik verder zou gaan met antwoorden, zou ik graag eerst een reactie op mijn bericht willen hebben.

    Voorlopig is dit mijn mening.

    Reageer
    #6

    Ik ben hiervoor nog nooit onderzocht bij de huisarts.
    Toen bij mij vastgesteld werd dat ik Pfeiffer had, heb ik de huisarts vaak gezien, vrijwel elke 2 weken. Dit omdat ik een hoop klachten had, maar als enige reden kreeg ik te horen dat het gewoon van de Pfeiffer kwam, dit omdat Pfeiffer duizenden verschillende symptonen heeft. Maar toen had ik nog weinig last van deze dingen. Het ging toen voornamelijk over buikkrampen en mijn keel, in de 'echte' Pfeiffer periode, (de 4 weken dat ik thuis zat).

    Reageer
Reageer op: Slechte adem en kramp bij ontlasting


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief